Συνάντηση Ιβάν με Έλβις, για παρουσίαση talent show στο «E»

Συνάντηση Ιβάν με Έλβις, για παρουσίαση talent show στο «E»

Ο Ιβάν που είναι πιο ωραίος μπήκε από το μπαλκόνι στο δωμάτιο της Πίπα Μίντλετον, ο δε Βαγγέλας στην κάμαρα της Καμήλας.

Το ότι οι χάρτινοι έχουν λυσσάξει με την πάρτη μου, αποτελεί πραγματικότητα δεν είτε ούτε μυστικό, ούτε με χαλάει ιδιαίτερα. Το αντίθετο μάλιστα, επιβεβαιώνουν πως αυτά που γράφω τους προκαλούν τσούξιμο, σαν τον κερατά που έχει μεν επίγνωση των αιχμηρών αντικειμένων που προεξέχουν από το κεφάλι του, τρελαίνεται όμως σαν βλέπει τη γυναίκα του σε βίντεο.

Για να το πω πιο απλά, είναι η επιβεβαίωση πως κάνω καλά τη δουλειά μου, οπότε έχω υποχρέωση στον εαυτό μου, να γίνω ακόμα καλύτερος.

Κι αυτό, αποτελεί δέσμευση…

Το μόνο μου παράπονο είναι πως τα έχουν μαζί μου ενώ ήμουν απολύτως συνεπής, τους είχα προειδοποιήσει πως θα τους κάνω να πάθουν μηνίσκο στον εγκέφαλο. Για τον Τζάμπα που τους πουλούσε φούμαρα πως «όποιον θέλουμε τον κρατάμε» όμως, δε βγάζουν άχνα

Από χθες, έχουν πάθει παράκρουση με αφορμή ένα δημοσίευμα για συνάντηση του Βαγγέλα με τον Σαββίδη, μπουκάρουν στη σελίδα μου και όπου αλλού βρουν γράφοντας «σχολιάστε ρε τη συνάντηση, γιατί δε μιλάτε;»

Το δόγμα πως «γεγονός δεν είναι αυτό που συμβαίνει, αλλά εκείνο που δείχνει η τηλεόραση» -όπου στη θέση της τηλεόρασης, σήμερα, βάλτε τις ιστοσελίδες- είναι μια πραγματικότητα που δείχνουν να αγνοούν.

Εδώ πίστεψαν πως είναι κανονικοί πρωταθλητές, θα μου πεις κι επιμένουν πως ο αγώνας διεκόπη επειδή ο Ιβάν μπούκαρε στο γήπεδο. Το φ.α δεν το διάβασαν, αρκέστηκαν στις εικόνες του Σκάι, που επιδόθηκε σε θεματικό 48ωρο Ρώσικου γουέστερν.

Αν δηλαδή γραφτεί κάπου πως στις ΗΠΑ αναζωπυρώθηκε ο εμφύλιος Βορείων και Νοτίων, θα το σχολιάζουν ως πραγματικό συμβάν, χωρίς να ψαχτούν για την αληθοφάνεια της πληροφορίας.

Από την άλλη πλευρά, αν οι Αμερικανοί μπουκάρουν στο Ιράκ αλλά τα ΜΜΕ το κάνουν γαργάρα, θα νομίζουν πως οι Ιρανικοί ετοιμάζονται να γιορτάζουν το halloween.

Τέλος πάντων, το θέμα σε τούτη τη ζωή δεν είναι τι λέει ο καθένας, το σημαντικό σε πρώτη φάση είναι ποιος το λέει.

Αν πει ο Τσίπρας ας πούμε, πως θα σκίσει τα μνημόνια, θα τον πιστέψει κάποιος πλην του Καμμένου;

Το ότι ο Σπαλιάρας έχει πάει με 4χιλ γυναίκες μπορεί να αποτέλεσε αφορμή για ανελέητο τρολάρισμα, ο τελευταίος όμως είναι και παιδαράς, αν ήσουν γυναίκα το πιθανότερο είναι ότι θα του έκανες έναν μπουλκουμέ. Αφήστε που στην περίπτωσή του, αφορμή του τρολ ήταν ότι το είπε και όχι το και κατά  πόσο ισχύει.

Σε περίπτωση που το έλεγε ο Πέτρος Μάνταλος, θα γινόταν πιστευτός λέτε;

Η συνάντηση Ιβάν-Μαρινάκη, έγινε γνωστή από το σαγόνι του καρχαρία, που εσχάτως είχε αποκαλύψει επίσης πως οι δυο τους κατεβάζουν κοινό υποψήφιο στις εκλογές της Λίγκας.

Παρεμπιπτόντως ο ΠΑΟΚ ψήφισε παρών, μικρή σημασία έχει όμως, αφού το έγκυρο σαγόνι αποκάλυψε στήριξη στην υποψηφιότητα του γαύρου, είναι δεδομένο πως το παρών σήμαινε παρόν, δίπλα στον Μπαταγιάννη.

Την ίδια στάση είχε κρατήσει και η χάρτινη σ΄εκείνες τις εκλογές και πάλι όμως είναι απολύτως αδιάφορο, αφού σύμφωνα με το σαγόνι η τελευταία δε συμμετείχε. άρα δεν υπήρχε πάρτι με ούζα.

Με κάποιον τρόπο λοιπόν έπρεπε να αυτοεπιβεβαιωθεί, οπότε ανακάλυψε συνάντηση, αν και η πληροφορία δεν ήταν πλήρης.

Η συνάντηση έγινε σε δίκλινο, σε τρίκλινο, σε σουίτα, ήπιαν βότκα, ουίσκι, με πάγο, σκέτο ή όχι;

Διότι αν προτίμησαν κάτι διαφορετικό εκτός από Σουρωτή συνιστά σκάνδαλο, που δείχνει πως ούτε ο Ιβάν εμπιστεύεται τα προϊόντα των εταιριών του,

Να το κάνει σημαία ο Πρωτοψάλτε, ζητώντας την παρέμβαση του ΕΦΕΤ για το διατροφικό σκάνδαλο.

Το σαγόνι επίσης είχε δει το έργο της εμπλοκής Σαββίδη σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, τι κι αν δεν ασκήθηκε ποτέ έστω δίωξη, τι κι αν δεν υπήρχε κάποιο ντοκουμέντο που να συνδέει την εταιρία με ένα γεγονός που δεν γνωρίζουμε αν συνέβη πραγματικά, τι κι αν ο ίδιος Κουρουμπλής είχε διαψεύσει την εμπλοκή της ΣΕΚΑΠ.

Που να ήξερε ο Κουρουμπλής, μήπως ήταν υπουργός ναυτιλίας; Και να ήταν όμως, ποιον να πιστέψουμε τον υπουργό ή το σαγόνι που μισό αιώνα τώρα είναι το γραφείο τύπου της ΕΥΠ;

Για την ιστορία, το σαγόνι είχε δει σε όραμα επιστροφή Βρύζα στον ΠΑΟΚ, όπως και την απομάκρυνση Βασιλειάδη από το υπουργείο. Παλιότερα είχε δει στο σινεμά συνάντηση Ιβάν-Μαρινάκη, στο Λονδίνο μάλιστα, λίγο πριν τις εκλογές της ΕΠΟ, που σημαίνει πως το γεγονός επιβεβαιώθηκε εκ του αποτελέσματος .

Σας είχε πει τα μισά βέβαια, παρέλειψε να αναφέρει πως μετά πήγαν για ψώνια στην Oxford, έφαγαν παγωτό στο Piccadilly και καπάκι πήγαν μέχρι το Camden town να αλητέψουν σαν νέα παιδιά που είναι, αφού είχαν πάει χωρίς τις γυναίκες τους.

Αφού έγιναν κουνουπίδια από τις μπύρες, πήγαν για ύπνο στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο δικός μας που είναι και κούκλος μπήκε από το μπαλκόνι στο δωμάτιο της Πίπα Μίντλετον, ο δε Βαγγέλας στην κάμαρα της Καμήλας.

Και μη βγει κάνας Καραπαπάς να τα πει ανάποδα θα γίνει πόλεμος, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι από το μνημόνιο συνεργασίας που υπογράψαμε στο σινέ του σαγόνια…

Μια και πιάσαμε τα ιστορικά εκείνης της εποχής, ήταν η περίοδος που η Λεωφόρος έβραζε για τις σχέσεις Αλαφούζου-Μαρινάκη, οι βάζελοι σήκωναν πανό κατά του προέδρου τους, που είχε καταντήσει μπάτλερ του Βαγγέλα.

Γεγονός πάντως που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψη του σαγόνια, προφανώς συνομιλούσε μέσω skype με τον Σέρλοκ Χολμς, στην προσπάθειά του να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση Σαββίδη-Μαρινάκη και δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί με ασήμαντα θέματα..

Αφού φτάσαμε ως εδώ λοιπόν κι επειδή δεν έκρυψα ποτέ όχι μόνο το θαυμασμό μου για το σαγόνι, αλλά και το όνειρο της ζωής μου να γίνω κάποτε σαν κι αυτόν, να ρίξω κι εγώ ένα αποκλειστικό, από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ μάλιστα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης στο περιθώριο του ραντεβού με τον Μαρινάκη, συνάντησε Μικ Τζάκερ και Ρίκι Μάρτιν, για να παρουσιάσουν το talent show, «δείτε Μικ και κάντε μου ένα κλικ», εναλλακτικά και «θα είναι και ο Ρίκι με τη θεία μου τη Δίκη».

Παίζει να έκανε πρόταση και στον Έλβις, είναι κάτι όμως που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, είναι προς διερεύνηση.

Περιμένω επιβεβαίωση από την τηλεοπτική εκπομπή  «Φρίκη στο Χόλιγουντ»,.

Αναμένονται λοιπόν οι εγχώριες Ρουβίτσες και οι απανταχού θαυμαστές των Stones και του Ρίκι, να κάνουν ντου στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος και του καλλιτέχνη, ζητώντας επιβεβαίωση για το γεγονός!

Όπως ακριβώς οι χάρτινοι που πήραν αμπάριζα όλους τους ιστότοπους απαιτώντας σχολιασμό, όχι γεγονότος επαναλαμβάνω, αλλά φαντασίωσης παρ΄Αρείω πάγω.

Κάτι που παρεμπιπτόντως μας λύνει και τη βασανιστική απορία, αν το ουίσκι ήταν σκέτο ή με πάγο…

Οι πρώτοι βέβαια είναι απλώς φίλοι των Stones και του Ρίκι, δεν έχουν stone στον εγκέφαλο ούτε βιώνουν απελπισία και κατάθλιψη όπως οι χάρτινοι, που ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν διέξοδο από τις ενοχές και την μοναδική κατάντια, να μη μπορούν να νιώσουν πρωταθλητές.

Ας μην τα βάφουν μαύρα, τίποτα δεν είναι τυχαίο σε τούτη τη ζωή. μια και το έφερε η κουβέντα μάλιστα το «the great pretend-er» ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Έλβις, μπορούν να το αφιερώσουν άφοβα στην περσινή πορεία πρωταθλητισμού, μέχρι να το συνηθίσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ