Η ΑΕΚ… έκανε δύσκολη την ζωή της – Χωρίς δικαιολογία

Η ΑΕΚ… έκανε δύσκολη την ζωή της – Χωρίς δικαιολογία

Η ΑΕΚ έκανε τη ζωή της πιο δύσκολη. Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση της στους ομίλους του Champions League, που θα της επέτρεπαν να είναι πιο άνετη στα οικονομικά στην αγορά, αποφάσισε να αποκτήσει μόνο τον Γιαννιώτα που... προέκυψε.

Ο χρόνος είναι γιατρός. Σύμμαχος. Στην προκειμένη κάνει κακό στην ΑΕΚ. Η απόφαση να μην προχωρήσει η ΑΕΚ σε μεταγραφή ούτε εξτρέμ, ούτε χαφ, δεν είναι χαρμόσυνο νέο. Δεν μπορεί να είναι καλό νέο, όταν λίγες ώρες πριν και ο ίδιος ο προπονητής μιλά για (δύσκολες) μεταγραφές. Και περιμένει προφανώς. Μέχρι Δευτέρα που πρέπει να δηλώσει την λίστα στην UEFA, έχω την αίσθηση ότι η ΑΕΚ θα κάνει κάποια κίνηση. Αυτό πηγάζει από αξιωματούχους της ΠΑΕ, ωστόσο και πριν είχαμε την αίσθηση άπαντες για 2 μεταγραφές, αλλά δεν έγινε καμία.

Η ΑΕΚ έκανε τη ζωή της πιο δύσκολη. Αυτό αποφάσισε. Μετά την μεγαλειώδη πρόκριση της στους ομίλους του Champions League, που θα της επέτρεπαν να είναι πιο άνετη στα οικονομικά στην αγορά, αποφάσισε να αποκτήσει μόνο τον Γιαννιώτα που… προέκυψε.

Για αυτό και δεδομένα θα κριθεί. Ήδη κρίνεται αυστηρά από την πλειοψηφία του κόσμου. Καλώς θα πω. Κανείς δεν… πέθανε από την κριτική. Η κριτική αν έχει επιχειρήματα και προέρχεται από γνώστες του αντικειμένου, μπορεί να αποδειχθεί και άκρως πολύτιμη.

Οι άνθρωποι που έφεραν με τους περσινούς χειρισμούς-αποφάσεις τους το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, ακόμη ένα τελικό Κυπέλλου και την εξαιρετική πορεία στο Europa League, προφανώς και θα κριθούν για ότι κάνει φέτος αυτό το ρόστερ. Τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη, όταν θα… παίρνει διόρθωση.

Ωστόσο, το ζήτημα είναι μέχρι τον Γενάρη η ΑΕΚ να είναι μέσα στους στόχους της. Σε αυτά που έχει στο μυαλό της η διοίκηση και ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αν πραγματικά ήθελαν παίκτες, δεν υπάρχει δικαιολογία. Υπήρχε χρόνος για να προετοιμαστεί, την οικονομική άνεση την έχει πλέον και οι άνθρωποι της έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του κλαμπ.

Για όλα αυτά θα κριθούν άπαντες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ