ΠΑΟΚ : Η παραμονή Πρίγιοβιτς, η μεγαλύτερη μεταγραφή

ΠΑΟΚ : Η παραμονή Πρίγιοβιτς, η μεγαλύτερη μεταγραφή

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να απέκτησε στο παρά πέντε τον Νίκο Καρέλη, όμως η καλύτερη μεταγραφή για τους Ασπρόμαυρους ήταν η παραμονή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Όσοι πίστευαν πως ο ΠΑΟΚ, την τελευταία ημέρα των μεταγραφών θα παραχωρούσε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, γελάστηκαν. Ο Δικέφαλος είναι πλέον σε θέση να «κλείνει» πόρτες και να απορρίπτει προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες για ποδοσφαιριστές του. Όπως αυτές των Μπορντό (7 εκατ. ευρώ) και Σπορτίνγκ Λισαβόνας (6 εκατ. ευρώ συν μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης). Η οικογένεια Σαββίδη δεν θα έμπαινε ποτέ στον πειρασμό να πουλήσει έναν παίκτη της για τα χρήματα. Αυτά τα έκαναν άλλοι, σε κάποιες άλλες εποχές. Οι Ασπρόμαυροι έχουν την οικονομική άνεση να αγοράζουν, ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν και θεωρούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα ότι μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω σε αγωνιστικό επίπεδο.

Ο Σέρβος επιθετικός παρέμεινε στον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στοχεύοντας στην κατάχτηση του νταμπλ, παρότι δέχθηκε πίεση από την Μπορντό να έρθει στη Γαλλία. Το άσχημο για τη γαλλική ομάδα ήταν πως ο ίδιος ο Πρίγιοβιτς τους έκλεισε την πόρτα στα μούτρα, γιατί πολύ απλά γουστάρει που φοράει τα ασπρόμαυρα.
Ο διεθνής επιθετικός δεν σκέφτηκε σε καμιά περίπτωση να πιέσει τον ΠΑΟΚ ώστε να συναινέσει στη μεταγραφή. Από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους των ομάδων που ενδιαφέρθηκαν πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και σε αυτόν ανήκει η τελική απόφαση.

Μάλιστα, φρόντισε μέσα από ανάρτηση του (ανέβασε φωτογραφία όπου τον δείχνει να φιλά την ασπρόμαυρη φανέλα) να στείλει το μήνυμα πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ και η κατάκτηση τίτλων με τους Θεσσαλονικείς. Ο Πρίγιοβιτς είναι «φτιαγμένος» με τον Δικέφαλο, θέλει να πάρει το νταμπλ, να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ και στις τρεις διοργανώσεις.

Πάμε τώρα στο θέμα Λάζαρ Μάρκοβιτς. Η απόκτηση του από τον ΠΑΟΚ κόλλησε από το ξαφνικό μπάσιμο της Άντερλέχτ που προσέφερε στη Λίβερπουλ 3 εκατ. ευρώ για την αγορά του Σέρβου μεσοεπιθετικού. Όπως επίσης και από το γεγονός ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν καιγόταν σε μεγάλο βαθμό για μια ακόμα μεταγραφή στις πτέρυγες, εκεί όπου είναι παραφορτωμένο το ρόστερ της ομάδας. Πάντως το γεγονός πως ο Μάρκοβιτς, παρότι πέρασε από ιατρικές εξετάσεις από τους Βέλγους και δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας λέει πολλά.

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ να συνεχιστούν αυτή τη φορά από την λίστα με τους ελεύθερους. Υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται χωρίς ομάδα, όπως ο Πορτογάλος Βελόσο και κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να γίνει μια κίνηση για την απόκτηση ενός χαφ. Εκεί φαίνεται πως εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα στο Δικέφαλο. Μόνο με τους Μουρίσιο, Κάνιας, Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ, δεν μπορεί να βγει η χρονιά και στις τρεις διοργανώσεις κι όταν μάλιστα έχει υψηλούς στόχους όπως είναι η κατάκτηση του ντάμπλ στην Ελλάδα και η πρόκριση στους «32» του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ