Άρης : Χαίρεσαι να τον βλέπεις

Άρης : Χαίρεσαι να τον βλέπεις

Ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος συνολικά στις δυο πρώτες αγωνιστικές και έχει καθηλώσει στους τηλεοπτικούς δέκτες φίλους και «εχθρούς» σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Για μένα δεν αποτέλεσε έκπληξη η παρουσία περισσότερων από 20.000 οπαδών του Άρη στο Καυτανζόγλειο. Ούτε θα μου κάνει καμία εντύπωση το sold out που θα γίνει στα εισιτήρια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό. Δεν θέλει να νιώθεις και πολύ από Άρη, προκειμένου να θεωρείς τα προαναφερόμενα φυσιολογικά και αναμενόμενα.

Ο Άρης του Ερέρα είναι η καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος στις δυο πρώτες αγωνιστικές. Δεν υπάρχει ομάδα που να είχε συνολικά τόση διάρκεια στην απόδοση της , στα δυο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Αγωνιστικές εξάρσεις είχαν και άλλες όχι όμως την διάρκεια του Άρη. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα, όμως, φαίνεται ότι είναι ομάδα του προπονητή της.

Με αρχή και τέλος. Με υπομονή στο παιχνίδι της, ακόμα και όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά από τα πρώτα λεπτά. Χωρίς να παρεκκλίνει λεπτό από το αγωνιστικό της πλάνο. Η μπάλα κάτω, κάθετες πάσες ή ανάπτυξη από τα πλάγια. Η ηρεμία που έχει η ομάδα στο παιχνίδι της μεταφέρεται από τον πάγκο στους παίκτες.

Ο Άρης προσφέρει θέαμα σε μεγάλο μέρος του αγώνα με την ατομική ποιότητα των παικτών του. Καθηλώνει μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες φίλους και εχθρούς με το ποδόσφαιρο που παίζει. Είναι ομάδα που χαίρεται να τον βλέπει κανείς και δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται αποδέκτης εγκωμιαστικών σχολίων ακόμα και από οπαδούς αντιπάλων συλλόγων.

Όλα αυτά, χωρίς να είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος, καθώς μιλάμε για μια νέα ομάδα. Το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Πάκο Ερέρα θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει υπό τις καλύτερες συνθήκες και να βελτιώσει τις αδυναμίες της ομάδας του, ενώ με την προσθήκη των Σιώπη και Μαρτίνες ο Άρης θα γίνει ακόμα πιο ποιοτικός στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Υ.Γ. Ο Ερέρα έχει ζητήσει την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Σιώπης και Μαρτίνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ