Άρης : Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει

Άρης : Μόνο καλύτερος μπορεί να γίνει

Με την προσθήκη των τεσσάρων τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων και τον χρόνο να κυλάει υπέρ του σε ότι αφορά την ομοιογένεια της ομάδας ο Άρης θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια.

Ο Άρης είναι από τις ομάδες που έχουν ξεχωρίσει σε αυτές τις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος . Αγωνιστικές εξάρσεις είχαν και άλλες ομάδες, όμως με βάση την συνολική του απόδοση, είναι μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η Σούπερλίγκα.

Σε αντίθεση, μάλιστα, με άλλες ομάδες που έχουν φτάσει στο ταβάνι των δυνατοτήτων τους, η ομάδα του Πάκο Ερέρα μόνο καλύτερη μπορεί να παρουσιαστεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την προσθήκη τριών ποιοτικών παικτών (Σιώπης, Μαρτίνες, Μάβραϊ) και ενός εξαιρετικά ταλαντούχου νεαρού (του Βίτορ), να δίνουν ακόμα περισσότερες λύσεις και να τον ανεβάζουν ακόμα ένα σκαλοπάτι.

Με τον χρόνο να μετράει ευεργετικά για το σύνολο του Ισπανού τεχνικού, που κάθε μέρα αποκτάει και μεγαλύτερη ομοιογένεια. Με τους παίκτες να μαθαίνουν τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών τους , κάτι που σημαίνει ότι αυτή την εικόνα της καλοκουρδισμένης μηχανής, θα την βλέπουμε για ακόμα πιο μεγάλα χρονικά διαστήματα στη συνέχεια.

Με την παρουσία του Ερέρα να αποτελεί εγγύηση ότι οι παίκτες του Άρη θα παραμείνουν προσγειωμένοι παρά το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Με τον οργανισμό που λέγεται Άρης να φαίνεται ότι –μετά από τόσες φορές που έχει πάθει- έχει μάθει και έχει αφήσει απέξω , σε πολύ μεγάλο ποσοστό, την εσωστρέφεια.

Υ.Γ Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις σε ότι αφορά τον βασικό χορηγό του Άρη, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Την εταιρεία, δηλαδή, που θα επιλέξει ο Θόδωρος Καρυπίδης για να διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Υ.Γ 1 Γράφουν ως είδηση κάτι που έχει αναφερθεί από την προηγούμενη εβδομάδα δυο και τρεις φορές. Άντε και με το αποκλειστικό παιδιά.

Υ.Γ 2 Πολύ όμορφες στιγμές αυτές στα εγκαίνια του περιπτέρου του Άρη στην ΔΕΘ με πολλά μικρά παιδιά να έρχονται και να φεύγουν με τα χαμόγελά ζωγραφισμένα στο πρόσωπο τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ