«Έτσι αυτοί» Θόδωρε Καρυπίδη

«Έτσι αυτοί» Θόδωρε Καρυπίδη

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα αντιληφθεί για ακόμα μια φορά την Δευτέρα τι σημαίνει να πιάνεις τον σφυγμό του οπαδού του Άρη

Αυτές τις στιγμές που ζει τώρα, περίμενε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τον Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης. Όπως για παράδειγμα τα όσα είδε μπαίνοντας στο Καυτανζόγλειο στον αγώνα με την Λάρισα ή τις ουρές έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Ήταν αυτό που περίμενε, ήταν αυτό για το οποίο συζητούσε με τους δικούς του ανθρώπους. Κάνει, βέβαια, μεγάλο λάθος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, αν θεωρεί ότι αυτό ήταν. Δεν έχει δει ακόμα, τίποτα. Αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσει στην πορεία, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Λεβαδειακό.

Η τρέλα του Αρειανού δεν έχει όρια, ειδικά όταν κάποιος πιάνει τον σφυγμό του. Ήδη ουρές έχουν αρχίσει να σχηματίζονται από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Λεβαδειακό. Με τον κόσμο να βγάζει την τρέλα του για την πάρτη του και για την ομάδα του.

Όταν ο Θόδωρος Καρυπίδης έλεγε το «έτσι εσείς, έτσι εμείς», πριν την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάβραϊ, προφανώς και ήξερε ότι θα πάρει απάντηση. Ίσως, όμως, δεν περίμενε και ο ίδιος ότι αυτή θα είναι τόσο ηχηρή, με το Κλεάνθης Βικελίδης να είναι κατάμεστο σε έναν αγώνα με όχι εμπορικό αντίπαλο.

Οι οπαδοί του ΑΡΗ, άλλωστε, δεν θα πάνε στο γήπεδο για τον αντίπαλο, αλλά για την ομάδα τους. Όπως την ακολούθησαν , άλλωστε, παντού όλα αυτά τα πέτρινα χρόνια και πλέον, αξίζουν και αυτοί ότι ζουν.

Υ.Γ Αυτοί που μας ζάλισαν με το «ενδιαφέρον» των ισπανικών ομάδων για τον Μπρούνο Γκάμα, μήπως διάβασαν τις δηλώσεις του Πορτογάλου;

Υ.Γ 1 Δεν ήχησε καλά, είναι η αλήθεια, στα αυτιά των ανθρώπων του Άρη ο ορισμός διαιτητή και βοηθού από την Ήπειρο , ενώ το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ