Κινδυνεύει να χάσει την ΑΕΚ ο Πασχαλάκης

Κινδυνεύει να χάσει την ΑΕΚ ο Πασχαλάκης

Η ανοησία του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να βρίσει τους οπαδούς του ΟΦΗ, είναι πιθανό να του στερήσει ένα ή δύο παιχνίδια!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ για την ανοησία που έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η αντίδραση του 29χρονου γκολκίπερ, με άσεμνες χειρονομίες και ύβρεις προς τους οπαδούς του ΟΦΗ, μετά το γκολ του Μάτος, στον αγώνα του Σαββάτου (15/09), δεν αποκλείεται να του στοιχίσει ακριβά.

Ο τερματοφύλακας του Δικέφαλου του Βορρά κινδυνεύει με μία αγωνιστική αποκλεισμό, για ανάρμοστη διαγωγή σε θεατές σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 1α του Πειθαρχικού Κώδικα ή με δύο αγωνιστικές, για υβριστική συμπεριφορά, σύμφωνα με την παράγραφο 1β.

Και στις δύο περιπτώσεις, εάν κληθεί σε απολογία, θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που έχει οριστεί για την Κυριακή 23/09, για την 4η αγωνιστική, όχι όμως και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, την 5η αγωνιστική (30/09), καθώς μεσολαβεί η πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας (25-27/09).

Για να τιμωρηθεί ο Πασχαλάκης θα πρέπει να επέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, ο οποίος πρόσφατα επανεξελέγη δια… περιπάτου στη θέση του, με βάση το βίντεο, εφόσον κρίνει ότι η φάση διέλαθε της προσοχής του διαιτητή Διαμαντόπουλου και ο παίκτης να κληθεί σε απολογία (το πιθανότερο την ερχόμενη Πέμπτη) και να τιμωρηθεί.

Να σημειωθεί ότι έπειτα από αλλαγή που έκανε η ΕΠΟ στον πειθαρχικό κώδικα το προηγούμενο καλοκαίρι, καταγγελία για φάση που διέλαθε της προσοχής του διαιτητή «επιτρέπεται μόνο στις δύο ομάδες που αγωνίσθηκαν σε έναν αγώνα» σύμφωνα με το άρθρο 10, παράγραφος 5 στ, αλλά και αυτεπαγγέλτως.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας μπορεί να επέμβει (και) για γεγονότα που καλύπτονται από τα ΜΜΕ, με βάση το βίντεο δηλαδή.

https://www.youtube.com/watch?v=IuzZ_n5s_a4

https://www.youtube.com/watch?v=pIlsvdI9lR4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ