Άρης : Πω πω τι κόσμος!

Άρης : Πω πω τι κόσμος!

Ένα απίστευτο Κλεάνθης Βικελίδης έσπρωξε τον σοβαρό Άρη στην τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα - Ανύπαρκτο το πέναλτι που δόθηκε στον Λεβαδειακό.

Η εικόνα του κατάμεστου Κλεάνθης Βικελίδης, το βράδυ της Δευτέρας, σε παιχνίδι που δεν είναι ντέρμπι, είναι από αυτές που ανεβάζουν επίπεδο το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι κάτι που χρειάζεται η Σούπερλίγκα, είναι κάτι που έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο και του είχε λείψει τα προηγούμενα χρόνια.

Μετά από 1618 μέρες ο Άρης αγωνίστηκε στην φυσική του έδρα, σε αγώνα για τη πρώτη τη τάξει κατηγορία του πρωταθλήματος. Ο Άρης που δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με τα παιχνίδια με την Λαμία και την Λάρισα, ήταν, όμως, σοβαρός και πήρε αυτό που ήθελε, τους τρεις βαθμούς.

Ακόμα και στην όχι και καλύτερη μέρα της, η ομάδα του Πάκο Ερέρα δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε δυο γκολ, είχε δυο δοκάρια και έλεγχε τον ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης. Απέναντι σε μια καλή ομάδα, όπως είναι ο Λεβαδειακός του Άκη Μάντζιου, που ήρθε διαβασμένος στο Κλεάνθης Βικελίδης, για να κάνει την ζημιά στον Άρη.

Η αλήθεια είναι ότι σε ορισμένα χρονικά σημεία του αγώνα ο Λεβαδιακός απείλησε τον Άρη και θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ με βάση τις ευκαιρίες που είχε. Ευκαιρίες που προήλθαν, βέβαια, κυρίως από τα αβίαστα λάθη που έκαναν οι παίκτες του Άρη, γεγονός που εξόργισε τον Ερέρα.

Φυσικά και ήταν πέναλτι αυτό που δόθηκε στον Άρη και είναι αστείο να προσπαθούν κάποιοι να αφήνουν υπόνοιες για το αντίθετο. Ο Γκαρσία περνάει την μπάλα, ο παίκτης του Λεβαδειακού τον κλωτσάει και τον ρίχνει στο έδαφος.

Αντίθετα, δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στη φάση του 64ου λεπτού με τον Μαρκόφσκι να βουτάει μόνος του, χωρίς να τον έχει ακουμπήσει ο Δεληζήσης και ο διαιτητής να υποδεικνύει πέναλτι. Η αλήθεια, πάντως, είναι ότι ο Τάσης με την γενικότερη παρουσία του, δεν έδειξε άνθρωπο που έχει δόλο.

Ο Άρης στρέφει, πλέον, την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τον προπονητή του να το αντιμετωπίζει , ήδη, με σοβαρότητα και κρατώντας τους παίκτες του προσγειωμένους.

Υ.Γ Ο Σιώπης έδειξε με το καλημέρα ότι θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον Άρη. Που δεν έχει βάλει ακόμα στο παιχνίδι του, τους Μάβραϊ, Μαρτίνες και Βίτορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ