Παραδεχτείτε το, ρε γαμώτο, έστω και τώρα!

Παραδεχτείτε το, ρε γαμώτο, έστω και τώρα!

Στην Ισπανία ένα γκολ του Μπάκα σαν εκείνο του Βαρέλα πέρυσι με την ΑΕΚ μέτρησε κανονικά

Κανονικά είχα σκοπό στο σημερινό blog και όσα ακολουθήσουν έως το ματς της Πέμπτης (20/9) με την Τσέλσι, να ασχοληθώ μόνο με αυτό το παιχνίδι. Και μετά από Παρασκευή (21/9) θα βλέπαμε και το ματς με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Αλλά ένας χθεσινός (16/9) αγώνας στην Ισπανία μου (το Λεγανές-Βιγιαρεάλ 0-1) έδωσε την αφορμή να γράψω για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Όχι όμως το φετινό, αλλά το περσινό.

Ναι, εκείνο που οι ντεμέκ «τρομοκρατημένοι» παίκτες της ΑΕΚ δε βγήκαν να τελειώσουν το παιχνίδι επειδή είδαν σε φωτογραφίες το όπλο του Ιβάν Σαββίδη και έτσι έκλεψαν το πρωτάθλημα στις δικαστικές αίθουσες, στα χαρτιά.

Εκείνο που έβαλε το γκολ της νίκης για τον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα στο 90’ με κεφαλιά, ο Κομίνης και ο Ποντίκης το μέτρησαν αρχικά, αλλά μετά από λίγο άλλαξαν γνώμη (αφού τους την έπεσε όλη η ΑΕΚ) και έπειτα από τέσσερα λεπτά το ακύρωσαν λανθασμένα ως οφσάιντ, πριν γίνει η μπούκα του Σαββίδη για να πάρει την ομάδα να φύγει. Εκεί κάπου εμφανίστηκε κατά λάθος το όπλο στη ζώνη του, όταν έβγαλε το μπουφάν του, το οποίο το είδαν όλοι εκ των υστέρων σε φωτογραφίες και όχι την ώρα που εμφανίστηκε (κατά λάθος επιμένω).

Ο Κομίνης τελικά αφού τα έκανε μαντάρα (μαζί με τον βοηθό του Ποντίκη), στα αποδυτήρια μέτρησε το γκολ του Βαρέλα (δεν επηρεάζει το οπτικό πεδίο του Μπάρκα ο Μαουρίσιο που είναι εκτεθειμένος), αλλά τύλιξε τον ΠΑΟΚ σε μια κόλλα χαρτί με όσα έγραψε ή ακόμη καλύτερα με όσα δεν έγραψε, για κερδίσει τελικά το ματς στα χαρτιά η ΑΕΚ στα δικαστήρια (με τα ψέματα και τις ανακρίβειες του Κομίνη) και τελικά να κλέψει έτσι το πρωτάθλημα.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το Λεγανές-Βιγιαρεάλ; Έχουν και παραέχουν, διότι η Βιγιαρεάλ κέρδισε με ένα γκολ «καρμπόν» με αυτό του Βαρέλα!

Μόνο που στην Ισπανία δεν έχουν Κομίνηδες και Ποντίκηδες και εκεί το γκολ που έβαλε ο Μπάκα στο 65’ μέτρησε κανονικά, ακόμα και μετά τη χρήση VAR, που από φέτος λειτουργεί στην Primera Division.

Δείτε τη φάση στο παρακάτω βίντεο (μετά το 0:46):

Βάλτε στη θέση του Μπάκα τον Βαρέλα (αυτοί έβαλαν τα γκολ), στη θέση του εκτεθειμένου παίκτη της Βιγιαρεάλ (που δεν ακούμπησε την μπάλα) τον Μαουρίσιο (ούτε αυτός ακούμπησε την μπάλα) και στη θέση του τερματοφύλακα της Λεγανές, τον Μπάρκα και τότε έχουμε ακριβώς τη φάση της Τούμπας!

«Καθαρό» είναι το γκολ του Μπάκα, όπως καθαρό ήταν και το γκολ του Βαρέλα, την «καθαρότητα» του οποίου αμφισβητούν ακόμη και τώρα οι φίλοι της περσινής χάρτινης πρωταθλήτριας, της ΑΕΚ.

Ακόμη δεν έχω βρει ένα ΑΕΚτση να το παραδέχεται. Παιδιά, ΟΚ, το περσινό πρωτάθλημα το πήρατε στα χαρτιά και στα δικαστήρια. Τελείωσε. Παραδεχθείτε τουλάχιστον ότι εκείνο το γκολ ήταν καθαρό. Έτσι, για το γαμώτο ρε! Δε θα αλλάξει κάτι. Απλά θα καθαρίσει και η συνείδησή σας, που τόσους μήνες λέτε ψέματα στους εαυτούς σας, ότι ο Κομίνης κακώς μέτρησε τελικά (έστω στα αποδυτήρια) εκείνο το γκολ του Βαρέλα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ