Το σκέφτηκε με Αστέρα το κάνει με την Μπέτις

Το σκέφτηκε με Αστέρα το κάνει με την Μπέτις

Ο Μαρτίνς είχε δοκιμάσει με τους βασικούς τον Φετφατζίδη και στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τον Αστέρα. Τελικά τον έβαλε αλλαγή. Τώρα όμως φαίνεται πως ο Φέτφα θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται απόψε στην μάχη του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζοντας την Μπέτις στο Καραϊσκάκη, σ’ ένα παιχνίδι που αν μη τι άλλο είναι από τα πιο σημαντικά της σεζόν. Είναι συνάμα και από τα πιο δύσκολα καθώς απέναντι στους ερυθρόλευκους θα βρεθεί μια πολύ καλή ισπανική ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τις δυσκολίες. Μίλησε αναλυτικά χθες στους παίκτες του για όσα πρέπει να προσέξουν στο παιχνίδι της Μπέτις κι όλα δείχνουν (με βάση τις δοκιμές στην χθεσινή προπόνηση) ότι ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Έχει ενδιαφέρον να σταθούμε σε μια από τις σκέψεις του Πορτογάλου προπονητή των ερυθρόλευκων. Ο λόγος για τον Γιάννη Φετφατζίδη τον οποίο δοκίμασε με τους βασικούς στην τελευταία προπόνηση ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας.

Χρήζει λοιπόν ιδιαίτερης μνείας ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει δοκιμή με Φετφατζίδη βασικό και στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Πολλοί μάλιστα θεωρούσαν ότι ο Πορτογάλος θα έδινε θέση βασικού στον Έλληνα μέσο, στο ματς με τους Αρκάδες αλλά τελικά επέλεξε να τον αφήσει στον πάγκο.

Ο Φέτφα είχε παίξει αλλαγή εναντίον του Αστέρα αλλά όλα δείχνουν ότι αυτή την φορά ο Μαρτίνς θα βάλει τον διεθνή μεσοεπιθετικό στην αρχική εντεκάδα.

Ο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Φετφατζίδη στο διάστημα που αγωνίστηκε με τον Αστέρα και γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται να του δώσει θέση βασικού στο παιχνίδι με την Μπέτις.

Από την άλλη πλευρά πάντως θα πρέπει να πούμε ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Γιατί ναι μεν ο Μαρτίνς έκανε την δοκιμή με τον Φετφατζίδη στην τελευταία προπόνηση ωστόσο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι είναι δεδομένο πως ο διεθνής άσος θα είναι βασικός. Σίγουρα αυτή την στιγμή είναι το φαβορί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ