Ποια Τσέλσι την ΑΕΚ να… λιώσει

Ποια Τσέλσι την ΑΕΚ να… λιώσει

Το ματς με την Τσέλσι ανήκει στο παρελθόν, άλλωστε κανείς δεν περίμενε ο ΠΑΟΚ να διεκδικήσει κάτι από την αποψινή αναμέτρηση. Όλοι έχουν εστιάσει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και στον τρόπο με τον οποίο θα την... λιώσουν μέσα στην Τούμπα.

Το θηρίο που λεγόταν Τσέλσι, δεν «καταβρόχθισε» όπως θα περίμεναν κάποιοι, τον ΠΑΟΚ. Το μοναδικό γκολ που έκρινε τον αποψινό αγώνα σημειώθηκε στο 7ο λεπτό από τον Γουίλιαν, παρότι οι «μπλε» του Λονδίνου είχαν χάσει ένα τσουβάλι ευκαιρίες. Ο Δικέφαλος για να φτάσει σ’ αυτό το επίτευγμα, γιατί για άθλο πρόκειται, όταν στο Αγγλικό πρωτάθλημα πετυχαίνει 3 και 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι, χρειάστηκε να έχει και την τύχη με το μέρος του. Ο Πασχαλάκης έδειξε μια σταθερότητα στις αποκρούσεις λέγοντας πολλές φορές όχι τους Μοράτα και Γουίλιαν. Ενώ το αμυντικό δίδυμο Βαρέλα-Χατσερίντι , παρότι αργό είχε καλές τοποθετήσεις.

Ο Λουτσέσκου κατέβασε μια περίεργη ομάδα που έχω την εντύπωση δεν θα την ξαναδούμε ποτέ και σε κανέναν άλλο γήπεδο εντός και εκτός συνόρων. Έπαιξε χωρίς σεντέρ φορ, ενώ στο κέντρο είχε δύο βαριά κορμιά τους Σάκχοφ και Βέρνμπλουμ που με δυσκολία κρατούσαν τη μπάλα στα πόδια τους. Το άσχημο για τον Λουτσέσκου ήταν η μέτρια εμφάνιση του Αντρέ Βιερίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ διανύει μια περίοδο αγωνιστικής κάμψεις και αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Ρουμάνο τεχνικό. Θα πρέπει να λάβει σύντομα αποφάσεις αν θα πρέπει να τον ξεκουράσει ή να τον αφήσει να εκτίθεται βάζοντας τον στην αρχική 11αδα.

Το ματς με την Τσέλσι ανήκει στο παρελθόν. Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΚ. Ένα παιχνίδι υψηλού κινδύνου μετά τα όσα έγινα πέρσι με τον Κομίνη που συνεχίσει να σφυρίζει στην Λίγκα, αλλά και με τους παράγοντές της ΑΕΚ και την ένταση που δημιούργησαν στα αποδυτήρια και στις δικαστικές αίθουσες. Αυτό το παιχνίδι το περιμένουν πως και πως στον ΠΑΟΚ. Το κλίμα θα είναι πολύ βαρύ για την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ήδη μια μικρή γεύση πήραμε σήμερα με τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά της Ένωσης και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο κόσμος του Δικεφάλου ήταν απόλυτος. Θέλει τη νίκη απέναντι στην χάρτινη πρωταθλήτρια. Στην ομάδα που «έκλεψε» το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, την Θεσσαλονίκη, τη Μακεδονία. Και δεν μιλάμε για μια απλή νίκη, αλλά για ένα αγωνιστικό… ξεβράκωμα.

Όσοι βρεθούν στο γήπεδο την Κυριακή το βράδυ καλά θα κάνουν να μην πέσουν στην παγίδα τον προκλήσεων. Ο κόσμος, αλλά και η διοίκηση του Δικεφάλου θα πρέπει να είναι πολύ ψυλλιασμένοι. Ευτυχώς που δεν θα υπάρχει Έλληνας διαιτητής, αλλά ξένος. Ευτυχώς που θα δούμε μια 50ρίσια διαιτησία και όχι περίεργα σφυρίγματα και αλλοιώσει αποτελέσματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ