Φέρτε πίσω τις… καθημερινές μας

Φέρτε πίσω τις… καθημερινές μας

Αφού οι Κυριακές στον Παναθηναϊκό γύρισαν και ομορφαίνουν, χάρη στον Δώνη, τον Νταμπίζα και τους... μπέμπηδες, ας ελπίσουμε να γυρίσουν και οι καθημερινές που παραμένουν ομιχλώδεις, με ευθύνη όσων εμπλέκονται στην υπόθεση διοικητικής αλλαγής: του Αλαφούζου, του Παϊρότζ, του Ρέστη, του Παχατουρίδη.

Και είναι ομιχλώδεις γιατί έτσι έχουν αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Για κάποιο λόγο που πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ, ένας Έλληνας επιχειρηματίας και ένας… Ταϊλανδός broker, έχουν αποφασίσει να παίζουν με ένα σύλλογο που έχει πίσω του κοντά στα δύο εκατομμύρια φιλάθλους.

Έχουν αποφασίσει να κάνουν τις κουβέντες τους πίσω από πόρτες ερμητικά κλειστές, να ανακοινώνουν ότι η συμφωνία θα προχωρήσει τον Μάιο, μετά τον Ιούλιο, μετά τον Αύγουστο, μετά τον Σεπτέμβριο και να κοντεύει να φτάσει Οκτώβρης αλλά εκείνοι να συνεχίζουν το κρυφτούλι. Έχουν αποφασίσει να διαρρέουν πράγματα που η καθημερινότητα αποδεικνύει πως βρίσκονται μονάχα στο κεφάλι εκείνων που – θέλουν να – το παίξουν επικοινωνιολόγοι τους. Κυρίως από την πλευρά του Παϊρότζ, η επικοινωνία είναι να απορείς. Πως αφήνουν έναν άνθρωπο να εκτεθεί στα μάτια τόσου κόσμου; Πως τον αφήνουν, ακόμα κι αν μπει στον Παναθηναϊκό, να το κάνει έχοντας να αντιμετωπίσει όλη αυτή την καχυποψία και την πονηριά με την οποία θα τον κοιτάζει ο κόσμος;

Ο Ταϊλανδός ούτε ελληνικά γνωρίζει, ούτε τις εφημερίδες διαβάζει, ούτε social media έχει. Τον έχει ενημερώσει έστω ένας από τους συνεργάτες του στην Ελλάδα πως μεγάλο μέρος του κόσμου… γελάει με τη συγκεκριμένη περίπτωση και χλευάζει τα χρήματα που εκείνος είναι έτοιμος να επενδύσει; Πολύ αμφιβάλλω. Και πολύ αμφιβάλλω για το αν θα καταφέρει να αλλάξει όλο αυτό, ακόμα και αν ο Παϊρότζ έρθει εδώ και φέρει πίσω τον… Μολέδο τον Ιανουάριο!

Τον έχει ενημερώσει άραγε κανένας από τον επικοινωνιακό του περίγυρο ότι κυκλοφορούν φήμες που τον θέλουν να έρχεται στην Ελλάδα για να.. ξεπουλήσει τα περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού; Τον Μπουζούκη, τον Χατζηγιοβάννη, τον Κουρμπέλη. Διότι αυτά γράφονται και άλλα τόσα, αλλά κανένας δεν μπαίνει στον κόπο έστω να τα διαψεύσει. Εκτός εάν νομίζουν όλοι οι εν Ελλάδι συνεργάτες του πως οι 2-3 συνεντεύξεις στο… πόδι και στο λόμπι ενός ξενοδοχείου, ήταν αρκετές για να φτιάξει το ίματζ του ο συγκεκριμένος άνθρωπος και δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο!

Φυσικά και κανείς δεν έχει προηγούμενα με τον άνθρωπο, ούτε κανένας τον κατηγόρησε από την αρχή πως είναι απλά ένας Ταϊλανδός… Τσάκας. Αλλά δεν μας βοηθάει κι αυτός και το περιβάλλον του να μάθουμε τι επιτέλους είναι, ποιους εκπροσωπεί, πόσο στενή σχέση έχει με τον Ρέστη, πόσα χρήματα κι από που θα έρθουν αυτά, τι θέλει να κάνει με τον Παναθηναϊκό.

Δυστυχώς, όσο όμορφες γίνονται πλέον οι Κυριακές για τον Παναθηναϊκό, χάρη στο τρίπτυχο Δώνης – Νταμπίζας – παίκτες, τόσο άσχημες, περίεργες και γεμάτες ερωτήματα παραμένουν οι καθημερινές του Παναθηναϊκού, με ευθύνη όλων όσων εμπλέκονται στην υπόθεση διοικητικής αλλαγής: του Αλαφούζου, του Παϊρότζ, του Ρέστη, του Παχατουρίδη. Κανείς απ’ όλους αυτούς δεν μιλάει ανοιχτά για να ξεμπερδεύουμε. Μέχρι να το κάνουν, τα σενάρια για μπροστινούς, πισινούς και πλάγιους καλά θα κάνουν και θα υπάρχουν. Άλλωστε δεν τα διαψεύδει και κανείς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ