Τελεία και Παύλα, Χάρτινη είσαι κ@@λα…

Τελεία και Παύλα, Χάρτινη είσαι κ@@λα…

Με αρκετά χρόνια καθυστέρηση ένιωσα από πρώτο χέρι το ακριβές νόημα σου συνθήματος, οπότε δεν έχω παρά να το φωνάξω επιτέλους κι εγώ.

Δεν έκρυψα ποτέ πως επειδή κατά μια διαβολική σύμπτωση όλοι οι φίλοι-συμμαθητές με τους οποίους τύχαινε να κολλήσω ήταν οπαδοί της χάρτινης, έχω κάνει παρέα, κάποιες φορές πήγα κι εκδρομές, σε γενικές γραμμές τους ξέρω αρκετά.

Θυμάμαι, έπαιζε ένα Ιωνικός ΠΑΟΚ εποχή πέτρινων χρόνων Βουλινού και κατέβηκα μαζί τους. Αυτοί πήγαιναν να δουν ντέρμπι με το βάζελο, ήταν η πρώτη εμφάνιση κάποιου Βαζέχα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, τότε.

Γενικώς ήταν σε καλή φάση εκείνη την εποχή, Μπάγεβιτς κι έτσι στον πάγκο και θυμάμαι ένα σύνθημα της εποχής που έλεγε «τελεία και παύλα, χάρτινη είσαι κ@@λα».

Δε δοκίμασα ποτέ να ανοίξω κουβέντα για τις χημικές διεργασίες του εγκεφάλου που προκαλούν και προκαλούνται από αυτό το σύνθημα, ζητήματα που έχουν να κάνουν με πάσης φύσεως ηδονές δεν περιγράφονται, μόνο βιώνονται.

Έστω και με αρκετά χρόνια καθυστέρηση πάντως ένιωσα από πρώτο χέρι το ακριβές νόημα σου συνθήματος, οπότε δεν έχω παρά να το φωνάξω επιτέλους κι εγώ.

To be continued…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ