
Ο Άρης πραγματοποίησε ακόμα μία τραγική εμφάνιση και όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση, αλλά «κατάφερε» να γίνει η πρώτη ομάδα που έχασε από την ΑΕΛ στη Λάρισα.
Είναι απορίας άξιο πραγματικά αυτό που συμβαίνει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με τον Άρη. Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα του 2026 και με τις δύο πρώτες εμφανίσεις με τον Παναιτωλικό και την ΑΕΚ, η ομάδα έδειξε δυο πράγματα, έδειξε βελτίωση και με τις επιστροφές των τραυματιών, άφησε κάποια περιθώρια αισιοδοξίας.
Ακολούθησε, όμως, ο αποκλεισμός του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό. Έχοντας, πλέον, μόνο μια διοργάνωση, το πρωτάθλημα, να επικεντρώσει την προσοχή του περιμέναμε από τον Άρη να βγάλει αντίδραση κόντρα στην ΑΕΛ, να δείξει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο. Είχε, εξάλλου, υποχρέωση η ομάδα να αποκτήσει κίνητρο.
Μάταια, όμως. Όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση, αλλά έγινε η πρώτη ομάδα που «κατάφερε» να χάσει από την ΑΕΛ στη Λάρισα. Δέχτηκε ένα γκολ, δείγμα ποδοσφαιρικής αφέλειας στο τρίτο λεπτό. Άντε να πούμε ότι αυτά γίνονται στο ποδόσφαιρο. Είχε 87 λεπτά μπροστά της και δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση.
Σε πολύ άσχημη μέρα βρέθηκαν παίκτες και προπονητής. Έχω ξαναπεί τη γνώμη μου για τον Χιμένεθ. Στη συγκεκριμένη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Άρης, είναι αυτός που έχει κρατήσει, σε μεγάλο βαθμό, τα αποδυτήρια. Έκανε, όμως, και αυτός λάθη στη διαχείριση του παιχνιδιού. Όταν είναι μια ομάδα πίσω στο σκορ, δεν υπάρχει η πολυτέλεια να βγάλεις έναν παίκτη σαν τον Μορόν και ας μην έχει ακουμπήσει την μπάλα. Ειδικά όταν δεν έχεις άλλον επιθετικό.
Ήταν σαν να μην υπήρχε η παραμικρή ποδοσφαιρική λογική στον τρόπο παιχνιδιού του Άρη. Έλλειψη «καθαρού» μυαλού. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έκανε τα πάντα για να μην παιχθεί ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο, για να «σβήσει» το παιχνίδι. Και τα κατάφερε και πήρε τη νίκη. Την πρώτη του, επαναλαμβάνω, στην έδρα του.
Αποτελούν πραγματικά φαινόμενο οι οπαδοί του Άρη. Μετά από την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την πίκρα από τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και χωρίς η ομάδα τους να τους δίνει το παραμικρό κίνητρο, εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν στη διάθεση τους και γέμισαν το πέταλο στη Λάρισα.
Εκφράζοντας στο τέλος την αγανάκτηση τους με έντονες αποδοκιμασίες σε βάρος της ΠΑΕ και του Θόδωρου Καρυπίδη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν θα βρίσκονται δίπλα στον Άρη, όπως ονειρεύονται ορισμένοι. Ακόμα και στις καθυστερήσεις, άλλωστε, οι οπαδοί του Άρη δεν σταμάτησαν με φωνές και συνθήματα να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα.



















