Ντέρμπι ακόμα και στο σκάκι

Ντέρμπι ακόμα και στο σκάκι

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει με σοβαρότητα το σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα κα στην συνέχεια θα στρέψει την προσοχή του στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης

Αν βάλει κανείς στην ζυγαριά το σημερινό παιχνίδι στην Τούμπα και αυτό της Κυριακής στο Κλεάνθης Βικελίδης, σίγουρα αυτό με την ομάδα της Πελοποννήσου έχει μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς με το σύστημα των ομιλών και οι δυο σημερινοί αντίπαλοι θα προκριθούν στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Το σημερινό παιχνίδι, βέβαια, στην Τούμπα δεν μπορεί να το δει χαλαρά ούτε Άγγλος ευγενής, που κάθεται στον πύργο του και πίνει το τσάι του , ατενίζοντας τα λιβάδια. Ένα παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ντέρμπι, ακόμα και στο σκάκι. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει ούτε το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν έχει άμεσο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Ο Άρης θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα στη σημερινή αναμέτρηση. Με τη γραμμή που θα δεχθεί, όπως όλα δείχνουν, το μεγαλύτερο ροτέσιον να είναι η άμυνα. Με το ντεμπούτο του Μάβραϊ με την φανέλα του Άρη και τον Σιώπη να ξεκινάει για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, να ξεχωρίζουν.

Η ομάδα του Ερέρα θα πάει στην Τούμπα για να κάνει το παιχνίδι της , να επιβάλει τον ρυθμό της και να κερδίσει. Δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο ο Άρης, με βάση το μέγεθος του. Ο Ισπανός τεχνικός είναι αυτός που θα επιλέξει τον πιο έξυπνο τρόπο, προκειμένου η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της.

Με την ευχή ότι ο διαιτητής Σιδηρόπουλος θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δεν θα μας γυρίσει έξίμισι χρόνια, περίπου, πίσω. Όταν και δεν απέβαλε τον Κρέσιτς, που ως τελευταίος παίκτης ανέτρεψε τον Γιαννιώτα, που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.

Θετικό το γεγονός ότι φαίνεται να περνάει η πρόταση του Άρη, σε ότι αφορά τον ορισμό ξένων διαιτητών και στα δικά της παιχνίδια πρωταθλήματος απέναντι σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ