Ο Τουρέ έρχεται και τρομάζει…

Ο Τουρέ έρχεται και τρομάζει…

Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ του Ολυμπιακού επιστρέφει στη δράση, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και διαμορφώνει νέο τοπίο στην προσπάθεια των Πειραιωτών για το comeback.

Ήταν 2 Σεπτεμβρίου, Κυριακή, όταν η έλευση του Γιάγια Τουρέ στον Πειραιά ολοκλήρωσε την πιο μεγάλη μεταγραφή των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ιβοριανός σούπερ σταρ γνώρισε την αποθέωση αρχικά στα γραφεία της ΠΑΕ και στην συνέχεια στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια άρχισε την δουλειά για να είναι έτοιμος όσο πιο γρήγορα γίνεται να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα και να μπει στο γήπεδο για να κάνει αυτά που μόνο αυτός ξέρει.

Το επίπεδο του Γιάγια Τουρέ άλλωστε είναι μια κατηγορία μόνο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στην πρώτη θέση. 24 μέρες μετά ο Γιάγια ετοιμάζεται για την μεγάλη του επιστροφή στην δράση. Μετά από 24 μέρες σκληρής δουλειάς, έχοντας πλέον φτάσει σε ένα καλό επίπεδο (μια και δεν είχε κάνει προετοιμασία) είναι πλέον στη διάθεση του Μαρτίνς για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και να αρχίσει να «ζεσταίνεται» εν όψει των υψηλών απαιτήσεων που έχει και φέτος ο Ολυμπιακός ώστε να μπορέσει να πετύχει τον μεγάλο στόχο της επιστροφής του εκεί που αξίζει.

Από την στιγμή άλλωστε που ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον έχει μαζί του στον αυριανό αγώνα σημαίνει πως ο Τουρέ είναι στο επίπεδο που πρέπει για να πάρει την πρώτη του συμμετοχή με τα ερυθρόλευκα, στη δεύτερη θητεία του στο λιμάνι.

Ο Μαρτίνς έχει αποδείξει πως δεν κάνει τίποτα στην τύχη, δεν βιάζεται και δεν… εκβιάζει καταστάσεις όντας ένας προπονητής που ακολουθεί το πλάνο του και δεν παρασύρεται. Ένας κανονικός, σοβαρός προπονητής όπως ο Μαρτίνς ξέρει πως πρέπει να διαχειριστεί το Νο1 «όπλο» που έχει στα χέρια του στο Ρέντη.

Ο Γιάγια Τουρέ έρχεται λοιπόν και αποτελεί έναν ακόμη πολύ σημαντικό λόγο για να βρεθεί ο κόσμος το βράδυ της Πέμπτης στο Καραϊσκάκη.

Το σημαντικότερο όμως για τον Ολυμπιακό είναι πως από το βράδυ της Πέμπτης και μετά (με το καλό) θα μετράει αντίστροφα ο Ιβοριανός σούπερ σταρ για τα μεγάλα ματς που ακολουθούν. Και κυρίως θα τρομάζει τους αντιπάλους μόνο με την ιδέα της επιστροφής του.

Πότε ο Τουρέ θα κριθεί πανέτοιμος για να πάρει τη θέση που του αξίζει στην ομάδα το ξέρει μόνο ο Μαρτίνς, και το έχει αποδείξει έως τώρα στην πολύ καλή διαχείριση που κάνει στο υλικό που διαθέτει.

Είτε είναι διαθέσιμος για τα τρία μεγάλα ματς που ακολουθούν αυτό της Πέμπτης είτε ο Τουρέ θα μπει σε φουλ ρυθμούς μετά την διακοπή, η παρουσία του πλέον σε ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό διαμορφώνει νέο τοπίο στην προσπάθεια των ερυθρολεύκων για το comeback.

Ξεσηκώνει τους ερυθρόλευκους και τρομάζει τους αντιπάλους του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ