Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Τουρέ

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Τουρέ

Ο Γιάγια Τουρέ είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό και θα πάρει χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή. Μέσα και ο Γκιγιέρμε με τον Ναχουέλ που αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ τον Λεβαδειακό στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή των πειραιωτών, στην οποία είναι ο Γιάγια Τουρέ, όπως επίσης και ο Γκιγιέρμε με τον Ναχουέλ. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με την πρωινή προπόνηση στο Ρέντη την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με τους Βοιωτούς στο Καραϊσκάκη και ο Τουρέ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του σούπερ σταρ των πειραιωτών για 25-30 λεπτά ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού για τον αυριανό αγώνα είναι και ο Γκιγιέρμε με τον Ναχουέλ. Οι δύο παίκτες μάλιστα θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τους παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στα μέχρι στιγμής παιχνίδια. Ο λόγος για τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη, Γκερέρο και Ποντένσε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι στο twitter:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ