Ο επιφανής κρεατέμπορος, που ρεζιλεύτηκε για μια μπριζόλα

Ο επιφανής κρεατέμπορος, που ρεζιλεύτηκε για μια μπριζόλα

Ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι και μέχρι να ετοιμαστούν τα μπιφτέκια, ας δούμε καμμιά 40αριά φορές ακόμα, την εισβολή του Σαββίδη.

Η μοίρα τα ‘φερε έτσι ώστε κολλητά, σε δυο συνεχόμενες αγωνιστικές, να αντιμετωπίζουμε μαθητή και δάσκαλο. Τον πρώτο τον κερδίσαμε με σβηστές μηχανές, απομένει να τιμήσουμε δεόντως και τον πνευματικό του.

Στην πράξη πάντως το χαρτί αποδείχτηκε αποτελεσματικότερο  από το κολάρο. Θα ταίριαζε και στο γαύρο το χαρτί, αφού από τέτοιο κινδύνεψε η ζωή του -για- Όσκαρ, αλλά τέλος πάντων πρέπει κάπως να τα ξεχωρίζουμε.

Ίσως έχει να κάνει με τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των δυο κόσμων, άσχετα αν αμφότερες κατοικοεδρεύουν στον Πειραιά..

Οι γαύροι δεν επέμειναν και πολύ στο παραμύθι, η επίκληση του Ίβιτς ήταν ωμή παραδοχή πως ο δικός τους έκανε θέατρο.

Στην περίπτωση του Ίβιτς βέβαια, έγιναν ράμματα κάτι που δείχνει πως την είχε φάει γερά. Τα ράμματα έγιναν από τον αντίστοιχο γιατρό του αγώνα, που οι γαύροι δεν άφηναν ούτε να μπει στα αποδυτήρια τους. Ο Σέρβος μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο συνοδεία ανθρώπων του γηπεδούχου, ο -για- Όσκαρ αφού εξετάστηκε από τον doctor Μιραλάς και το νοσοκόμο Καραπαπά μετέβη  σε ιδιωτική κλινική, όπου εμφανίστηκε σε φωτογραφίες με κολάρο και το εξωτερικό χείλος όπου υποτίθεται πως είχε τραυματιστεί, πιο ζουμερό και από της Ευαγγελίας Αραβανή.

Τα μπέρδεψαν κάπως, συμβαίνουν κι αυτά όμως πάνω στη θολούρα.

Οι γαύροι πάντως φρόντισαν να αλλάξουν το φ,α, τα τέκνα τους κέρδισαν αγώνα στα χαρτιά, με το φ.α να αναφέρει ρητά πως αρνήθηκαν να αγωνιστούν. Κι όμως, πήραν τους τρεις βαθμούς και το πρωτάθλημα, στα δικαστήρια.

Τους βόλεψαν και οι συνθήκες είναι η αλήθεια, η εικόνα του οπλοφόρου Σαββίδη αν και δεν είχε  σχέση με την οριστική διακοπή του αγώνα, έπαιζε ανελέητα παντού.

Στον Σκάι για ένα συνεχόμενο 48ωρο δεν έβλεπες κάτι άλλο, εκπομπή μαγειρικής έπαιζε κι η παρουσιάστρια έλεγε «ζυμώνουμε τον κιμά με το κρεμμύδι και τοποθετούμε το μείγμα σε προθερμασμένο φούρνο. Μέχρι να ετοιμαστούν τα μπιφτέκια, ας δούμε καμμιά 40αριά φορές ακόμα, την εισβολή του οπλοφόρου Σαββίδη..».

Ακόμα όμως κι αν οι μαθητές ξεπέρασαν εν προκειμένου τους δασκάλους, ουδείς δικαιούται να αφαιρέσει από τους γαύρους τον τίτλο του πρώτου διδάξαντα, είναι οι καθηγητές της υπόθεσης, οι πανεπιστημιακοί, οι εφευρέτες..

Αυτοί άνοιξαν το δρόμο όχι μόνο παλαιόθεν, αλλά και πέρσι. Οι τρεις βαθμοί που πήραν μπαμπέσικα, ήταν αρκετοί για να μας στερήσουν το πρωτάθλημα, σε διαφορετική περίπτωση ο αγώνας με το χαρτί θα ήταν αδιάφορος για εμάς.

Όσο κι αν η ξεφτίλα της Α4 δεν έχει προηγούμενο, υπάρχουν ελαφρυντικά. Νεοσύστατη ΠΑΕ είναι, με θητεία στην επαρχία, έπρεπε κάπως να καμουφλάρει τα πρωταθλήματα σε Β και Γ στην τροπαιοθήκη..

Οι γαύροι υποτίθεται πως είναι οι πολυνίκες, όποτε μιλάς μαζί τους άσχετα από το θέμα συζήτησης, επαίρονται για τα 528 πρωταθλήματα, τα 972 κύπελλα και τα συνολικά 2.429 νταμπλ που έχουν κατακτήσει.

Δηλώνουν χορτάτοι μάλιστα και ειρωνεύονται τον ΠΑΟΚ για τα μόλις δυο πρωταθλήματα που έχει.

Με επικοινωνιακά τερτίπια  από την αρχή της χρονιάς προσπάθησαν να απαξιώσουν τη διοργάνωση, επειδή δε μπορούσαν να παραδεχτούν πως κάποιος άλλος είναι καλύτερος από αυτούς Βάφτισαν το πρωτάθλημα ταγμένο από την κυβέρνηση και τελικά η εξέλιξη όχι μόνο τους διέψευσε, αλλά τους εξέθεσε. Κι αφού επένδυσαν σε μια σαθρή ρητορική, έβαλαν το κερασάκι παίζοντας θέατρο.

Αυτοί, οι υποτιθέμενοι χορτάτοι, με τα τόσα κουζινικά στη συλλογή τους που θα ζήλευε και η κυρία Βέφα, προτίμησαν να παίξουν το γιατρό και τις νοσοκόμες, αντί για ποδόσφαιρο.

Συστήνονται ως επιφανείς κρεατέμποροι με αποθέματα κρεάτων κι έγιναν ρεζίλι για ν΄αρπάξουν μια μπριζόλα

Μαντέψτε λοιπόν ποιος είναι ο χορτάτος της ιστορίας και ποιος ο πεινάλας.

Εμείς χορτάτοι από τίτλους δεν είμαστε και το μότο «ΠΑΟΚ δε γίναμε για τους τίτλους» δε σημαίνει πως τους απαξιώνουμε ή δεν τους θέλουμε, αλλά ότι δε θα κάναμε ποτέ τους θεατρίνους με αντάλλαγμα ένα μαστραπά.

Προτιμούμε να είμαστε γεμάτοι από αυτά που δεν έχουν οι άλλοι.

Την αξιοπρέπεια, γι αυτό και πέρσι, ότι πήραμε το πήραμε στο χόρτο, είμαστε περήφανοι γι αυτό και καμμία δύναμη, κανένας εισαγγελέας, καμμία δίωξη δε θα μας απαγορεύσει να το φωνάζουμε.

Στην πορεία της ανθρωπότητας εξαφανίστηκαν λαοί, πολιτισμοί, κράτη, το μόνο που δεν κατάφερε κάποιος να διαγράψει, είναι η αλήθεια

Στη σάπια κοινωνία που ζούμε, εκείνος που έχει ως πρώτο μέλημα την αξιοπρέπεια συνήθως χάνει, είναι νόμος της ζωής όμως πως στο τέλος πάντα οι καλοί και οι έντιμοι κερδίζουν.

Και οι τρόποι που τις έστω λίγες φορές η αξιοπρέπεια υπερισχύει, είναι αξέχαστα εμφατικοί, τιμωρητικοί και διδακτικοί σε αυτούς που έχουν ξεχάσει τη σημασία της

Πόσο δε για εκείνους που δεν την έμαθαν ποτέ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ