Έρχομαι διπλό να πάρω, αρκεί μη φύγεις με κολάρο

Έρχομαι διπλό να πάρω, αρκεί μη φύγεις με κολάρο

Αν τραυματίσουν τον Μάρτινς, φωνάζοντας «βάλε ρε άμπαλε τον Παππού, να πάρει τα πάνω της ο Γιαγιά» τι θα κάνει ο κυρ Σάββας;

Η αυριανή μάχη στου Καραΐσκάκη το κονάκι, είναι από εκείνες που έχεις πολλά να πεις, με μια βασική προϋπόθεση.

Να γίνει ο αγώνας και να κριθεί εκεί που πρέπει, στο χορτάρι δηλαδή .

Εικάζω πως λόγω ερυθρόλευκης χροιάς το to10, θα έχει κονέ με τη διοίκηση της ομάδας και πρόσβαση στα ενδότερα, οπότε αν έχουν στο πρόγραμμα να φορέσουν κάνα κολάρο και να κάνουν τους ημιθανείς, να μας το πουν να πάμε Χαλκιδική, ακόμα ο καιρός παλεύεται για μπάνιο..

Δεν κινδυνεύει και από τον Ζορμπά, οπότε θα σύρουμε το χορό μες τον Πειραιά

Είμαστε και αχρείαστοι εδώ που τα λέμε, τζάμπα μεροκάματο θα πάρουμε. Αν είναι να έχουμε τα ίδια ή περίπου τα ίδια, καλύτερα για τον Χαραλαμπόπουλο να προσλάβει τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη που παρουσίαζε στην τηλεόραση το «η ζωή μου η υγεία μου», να διαβάσει κι ο κόσμος κάνα άρθρο της προκοπής για το ντέρμπι.

Το ότι ο αγώνας γίνεται στο Καραΐσκάκη δε διαφοροποιεί θεαματικά τα δεδομένα, ποιος από σας μπορούσε πέρσι να φανταστεί πως η ζωή ενός προπονητή θα κινδυνέψει από ένα ρολό ή ότι οι χάρτινοι θα τρομοκρατηθούν από μια φωτογραφία;

Στην περίπτωση του -για- Όσκαρ, το βασικό ζήτημα ήταν ο παρολίγον θανάσιμος τραυματισμός του, που σήμαινε την αδυναμία του να κοουτσάρει. Το ποιος πέταξε το αντικείμενο είχε δευτερεύουσα σημασία.

Αν λοιπόν κάτσει κάνα παστέλι αύριο ο Πρίγιο και πετάξει κάποιος αγανακτισμένος από την κερκίδα αναπτήρα στον Μάρτινς φωνάζοντας «βάλε ρε άμπαλε τον Παππού, να πάρει τα πάνω της ο Γιαγιά» και τον βρει στο δόξα πατρί, τι θα κάνει ο κυρ Σάββας, θα πει «πήρα την ομάδα κι έφυγα;».

Το «βάλε μέσα τον Παππού» είναι απολύτως ερμηνεύσιμο και μεταφράζεται σε «βάλε μέσα τον Τοροσίδη». Απόπειρα χιούμορ ήταν αυτή, δεν κρίνω βάσει ηλικιακών δεδομένων, απλώς έδενε με το Γιαγιά ..

Στα ίσια τώρα, τι θα συμβεί σε περίπτωση αδυναμίας του Μάρτινς να συνεχίσει, τι παίζει ως εναλλακτική;

Κανονικά συνεχίζει ο βοηθός, οπότε το γεγονός πως ο περσινός του -για- Όσκαρ λεγόταν Π@@τσε, δικαιολογεί και την αμεσότητα της αντίδρασης του κυρ Σάββα, να πάρει την ομάδα και να φύγει.

Περισσότερα για το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι στην αυριανή μέρα, τα παραπάνω είναι πιο απαραίτητα για τον απλούστατο λόγο πως οι γαύροι έδωσαν αφορμή, με τα περσινά.

Ας έπαιζαν κανονικά, να τους παίρναμε σοβαρά μιλώντας μόνο για ποδόσφαιρο.

Στην τελευταία του νίκη στο Καραϊσκάκης, ο ΠΑΟΚ είδε τον τερματοφύλακα του να τρώει κροτίδα στην προθέρμανση, να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να επιστρέφει, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πρωτοπόρος και δυο πόντους μπροστά ήταν τότε ο ΠΑΟΚ, είχε κάθε λόγο να καίγεται για τη νίκη και η εικόνα του Γλύκου να τρώει την κροτίδα ήταν πειστική, δε χρειαζόταν ριπλέι ή ιατροδικαστικές γνωματεύσεις και πολύ πιο ισχυρή επικοινωνιακά. Σε περίπτωση που είχε κατά νου να πάρει το ματς με κάθε τρόπο, κανονικά, στα χαρτιά, με ολίγον θέατρο, μόνο με θέατρο κλπ, είχε την ιδανική ευκαιρία.

Και να μην το είχε στο πρόγραμμα δηλαδή, η κροτίδα του έδινε κάθε δικαίωμα να το σκεφτεί..

Προτίμησε τελικά να κάνει αυτό που κάνουν οι άντρες, να δώσει τη μάχη του στο χόρτο.και τελικά κέρδισε, με μια γκολάρα του Φακούντο, από αυτές που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα.

Εκείνο το διπλό το χαρήκαμε, το θυμόμαστε και θα συνεχίσουμε να καμαρώνουμε και να το μνημονεύουμε, οι γαύροι θα θέλουν να ξεχάσουν το περσινό και θα ντρέπονται για μια ζωή.

Όπως σας έγραφα και χθες, δεν είναι ίδια όλα τα πρωταθλήματα, δε μετράνε το ίδιο, διαφορετικές συνθήκες και βαθμούς δυσκολίας έχει το καθένα, το ίδιο ισχύει για τα γκολ, τις νίκες, τα διπλά.

Αυτή είναι η ειδοποιός ή καλύτερα, η ηθοποιός διαφορά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ