Στα δύσκολα σε θέλω ΑΕΚ

Στα δύσκολα σε θέλω ΑΕΚ

Αντέδρασε ως Πρωταθλήτρια στην Κρήτη και τώρα περιμένει Μπενφίκα-Ολυμπιακό για να από-δείξει πολλά

Η δουλειά έπρεπε να γίνει. Και έγινε. Με κόστος. Κέρδισε η ΑΕΚ, έχασε τον Λόπες. Όχι απλά τον έχασε, έπαθε μεγάλη ζημιά το παλικάρι. Η 6η τέτοια ζημιά σε 3,5 χρόνια. Δύο φορές ο Μάνταλος, από μία Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον και τώρα ο Λόπες. Η ΑΕΚ είναι εδώ, να τον στηρίξει. Όπως και τους προηγούμενους. Έμπρακτα. Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του, η ΑΕΚ έδωσε εντολή να ανανεώσει από τώρα.

Τελεία και παύλα, χωρίς συζητήσεις. Αυτό το κάνουν μόνο οι μεγάλες ομάδες. Τα πραγματικά μεγάλα κλαμπ που θέλουν να είναι η ομάδα τους «οικογένεια». Στα δύσκολα, όχι στα πανηγύρια. Και η ΑΕΚ τέτοιες δυσκολίες, της έχει ζήσει μπόλικες. Από όσους έπαθαν μεγάλη ζημιά, μόνο ο Γιόχανσον δεν ανανέωσε με απόφαση του. Ακόμη και ο 30+ Τσιγκρίνσκι μετά από τραυματισμό του, είχε συμβόλαιο στα χέρια του… Βρείτε μου ένα κλαμπ που το κάνει αυτό.

Για το παιχνίδι στο ακατάλληλο Γεντί Κουλέ δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά. Μόνο ότι η ΑΕΚ αντέδρασε σωστά. Το εμπόδιο ήταν χαμηλό. Λάθος… Η ΑΕΚ το έκανε να φαίνεται χαμηλό. Όπως έπρεπε. Στο 32’ το ματς είχε τελειώσει μια και καλή.

Και αν ο Πόνσε ήταν πιο προσεκτικός και τυχερός το σκορ θα είχε ξεφύγει. Αν και στο δεύτερο η ΑΕΚ έριξε ταχύτητα, δίνω δικαιολογία όσο και αν φωνάζει ο Ουζουνίδης. Άθλιος αγωνιστικός χώρος, αντίπαλος που βάραγε στο ψαχνό, έρχεται Μπενφίκα και Ολυμπιακός, γιατί να… φορτσάρεις και άλλο σε τελειωμένο ματς;

Η ΑΕΚ το άφησε πίσω της και κρατώ δύο κέρδη. Σημαντικά. Ο Τσιγκρίνσκι είναι ξανά εδώ. Το ίδιο και ο Γκάλο. Εξαιρετική εικόνα που δημιουργεί πονοκέφαλο για την 11αδα πλέον. Ο Τσόσιτς μπαίνει για τα καλά στην εξίσωση με αγωνιστικό ρυθμό. Ο Μπακασέτας πιο καθοριστικός και ουσιαστικός από ποτέ, ουσία και νεύρο βγάζει και ο Μάνταλος.

Ερχεται τώρα η Μπενφίκα και μετά ο Ολυμπιακός. Μετά τα… εύκολα της Κρήτης, θέλω την ΑΕΚ στα δύσκολα. Να δείξει πραγματικά ανταγωνιστική με την Μπενφίκα και να κερδίσει ότι μπορεί και να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο. Καθόλου. Αλλά θέλω να την δω στα δύσκολα.

Και πιστεύω ότι θα βγάλει το μέταλλο της. Με πολύ κόσμο στο ΟΑΚΑ, με πίστη στο πλάνο, με 11αδα που θα έχει μπόλικη ποιότητα και με όλους να παίζουν για αυτόν που θα λείπει, η ΑΕΚ θα είναι ξανά… εφιάλτης. Του κάθε αντιπάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ