Ποιος Αγιάλα  και ποιος Μιλίτο…

Ποιος Αγιάλα και ποιος Μιλίτο…

Τα έντεκα χρόνια από την πρόκριση επί της Σαραγόσα και το εκπληκτικό σε έμπνευση σύνθημα των οπαδών του Άρη.

Γήπεδο: Λα Ρομαρέδα. Ημερομηνία: 4 Οκτωβρίου του 2007. Ο Άρης γράφει μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της ιστορίας του, καθώς παρά την ήττα με 2-1 από την Σαραγόσα, πήρε την πρόκριση στους ομίλους του τότε κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Απέναντι σε μια ομάδα με πολλαπλάσιο μπάτζετ και αστέρια στην σύνθεση της, όπως οι Αγιάλα, Μιλίτο και Αϊμάρ.

Για όλους, εμάς, που είχαμε την τύχη να βρεθούμε στην Ισπανία και να παρακολουθήσουμε από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς, που επιβραβεύτηκε , τελικά, με το γκολ του Χαβίτο, υπάρχουν πράγματα που μας έχουν μείνει στο μυαλό.

Όπως για παράδειγμα , ότι δίπλα ακριβώς από το γήπεδο υπήρχε νοσοκομείο και έγινε σύσταση στους οπαδούς του Άρη από τους ανθρώπους των γηπεδούχων να μην φωνάζουν δυνατά, για να μην ενοχλούν τους ασθενείς. Τον βασανιστικά αργό τρόπο με τον οποίο πέρασαν τα λεπτά , μετά το γκολ του Σέρχιο Γκαρθία στο 72ο λεπτό του αγώνα.

Τα έξαλλα πανηγύρια μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Το εκπληκτικό σε έμπνευση σύνθημα των οπαδών του Άρη, μετά την λήξη του αγώνα, το οποίο μόνο το μισό μπορεί να ειπωθεί. «Ποιος Αγιάλα και ποιος Μιλίτο…».

Υ.Γ Στον θάνατο δεν υπάρχουν χρώματα, ούτε αντιπαλότητες. Σεβασμός στη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που έφυγαν από την ζωή, ακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Υ.Γ 1 Με νίκη στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, ο Άρης εκτός ότι θα παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, θα κερδίσει την δυνατότητα να προετοιμαστεί με ηρεμία και υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στην διακοπή του πρωταθλήματος, ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

Υ.Γ 2 Ο Ούγκο Σόουζα αναμένεται να πάρει στο παιχνίδι του Σαββάτου την ευκαιρία που περίμενε και μάλιστα, αγωνιζόμενος, αυτή τη φορά στη φυσική του θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ