Να μην υποτιμήσουν τον Απόλλωνα

Να μην υποτιμήσουν τον Απόλλωνα

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες απέναντι σε ΑΕΚ Ολυμπιακό, αλλά και ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Αν δεν θέλουν να ρίξουν την καρδάρα με το γάλα επιβάλλετε να είναι το ίδιο και με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Το πρωτάθλημα δεν το κατακτάς μόνο κερδίζοντας τις μεγάλες παραδοσιακές δυνάμεις του ελληνικού πρωταθλήματος (Ολυμπιακό και ΑΕΚ), αλλά και τα λεγόμενα «μικρά» παιχνίδια. Ο «σίφουνας» ΠΑΟΚ, που έκανε πάρτι στη Λευκορωσία κερδίζοντας τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ με 4-1, καλείται να αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Τούμπα τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η δυναμικότητα που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι τεράστια. Όμως χρειάζεται από όλους να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή.

Στο στρατόπεδο υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός για την πορεία της ομάδας, αλλά και κούραση από τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει αντιληφθεί το δεύτερο στοιχείο και ανησυχεί ιδιαίτερα, μη τυχόν οι ποδοσφαιριστές εμφανιστούν χαλαροί στην αυριανή αναμέτρηση. Ο Ρουμάνος τεχνικός προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση στους παίκτες του, ζητώντας τους να προσέξουν ιδιαίτερα στον αγώνα με τον Απόλλωνα και να μη βιαστούν να… χαλαρώσουν τώρα που έληξε το σερί των πολύ δύσκολων αναμετρήσεων.

«Παίζουμε, ακόμη έναν από τους τελικούς που έχουμε μπροστά μας στο πρωτάθλημα και τίποτε δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει. Εγώ θέλω να είμαστε την Κυριακή ακόμη καλύτεροι από όσο ήμασταν στη Λευκορωσία». Στο μυαλό του 49χρονου τεχνικού στριφογυρίζει η σκέψη μην τυχόν οι παίκτες του θεωρήσουν υποσυνείδητα ότι αφού «έβγαλαν» ένα δύσκολο πρόγραμμα θα κάνουν περίπατο σ’ αυτό το ματς που θεωρητικά είναι εύκολο. Γι’ αυτό φροντίζει να τους θυμίζει το αυτονόητο. «Όλοι οι αγώνες δίνουν τρεις βαθμούς και όλοι είναι δύσκολοι αν δεν τους προσέξουμε».

Ο Ρουμάνος τεχνικός προσανατολίζεται να κάνει ένα μικρό rotation χρησιμοποιώντας, αν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του, κόντρα στον Απόλλωνα τον Ελ Καντουρί. Επίσης είναι πιθανό να επαναφέρει στην άμυνα τον Χατσερίντι για να δώσει ανάσες είτε στον Βαρέλα είτε στον Κρέσπο. Τέλος, ίσως υλοποιήσει τη σκέψη του, αλλά και την επιθυμία του Βιεϊρίνια να παίξει μπροστά ο Πορτογάλος και πίσω ο Τόσκα που κερδίζει συνεχώς πόντους με τις εμφανίσεις του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ