Κυνικός, αποτελεσματικός και ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ

Κυνικός, αποτελεσματικός και ουσιαστικός ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλό δρόμο, αλλά περιμένει περισσότερους παίκτες να αρχίσουν να δίνουν λύσεις και βοήθειες.

Ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» άλλο ένα ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να χρειαστεί να πιάσει τοπ απόδοση, αλλά και χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα. Η νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Τούμπα με 2-0 πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό και έτσι ο Δικέφαλος με 6Χ6 νίκες παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τον Ατρόμητο, που έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε ξεκινήσει τη σεζόν με -2 βαθμούς.

Στο 1/5 του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος είναι οδηγός της κούρσας και έχει κάνει ήδη μια υπέρβαση σε ντέρμπι, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη. Έως τώρα δεν έχει παίξει μπαλάρα (όπως πέρυσι από τον Νοέμβριο και μετά) αλλά το… «σακούλι» γεμίζει βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Και γίνεται ακόμη πιο σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς ότι ειδικά στην Ελλάδα έχει 6Χ6 νίκες, χωρίς να έχει πιάσει ακόμη ούτε το 50% των πραγματικών του δυνατοτήτων, σύμφωνα με το ρόστερ που διαθέτει.

Προσωπικά δε θεωρώ ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί μετά τη διακοπή είναι πιο εύκολο, διότι ο Δικέφαλος για να πετύχει τους στόχους του οφείλει να παίζει παντού και πάντα για τη νίκη και αυτό δεν του δίνει το περιθώριο «γκέλας» πουθενά.

Ο ΠΑΟΚ φέτος στο πρωτάθλημα παραμένει κυνικός, αποτελεσματικός και ουσιαστικός και περιμένουμε πότε θα ανεβάσει στροφές και θα παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ίσως αυτό γίνει με την αγωνιστική άνοδο ορισμένων παικτών, ειδικά των καινούριων, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν προσφέρει ουσιαστικές λύσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως πχ η εμφάνιση του Λέο Ζαμπά στη Λευκορωσία.

Και ο Τόσκα έχει δώσεις ορισμένες βοήθειες, αλλά ο ΠΑΟΚ περιμένει περισσότερα πράγματα από Βέρνμπλουμ, Καρέλη, Ακπόμ και Ουάρντα για να φρεσκάρεται καλύτερα η ομάδα στα συνεχόμενα ματς και να είναι περισσότεροι παίκτες ετοιμοπόλεμοι για ουσιαστικές λύσεις.

Πλέον δε βάζω σε αυτούς μέσα τον Χατσερίντι, γιατί προσωπικά (όπως και πολύς κόσμος) έχει απογοητευτεί από την παρουσία του, η οποία δε δικαιολογεί σε καμία περίπτωση έως τώρα το γεμάτο υψηλές παραστάσεις βιογραφικό του. Μακάρι να μας διαψεύσει όλους, αλλά δεν είμαι αισιόδοξος γι’ αυτόν.

Αντίθετα από όλους τους άλλους περιμένω να πάρει η ομάδα ορισμένα πράγματα και λύσεις σε μικρά ή μεγάλα παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ