Ολυμπιακός : Αλίμονο αν κοπείς στα «SOS» θέματα

Ολυμπιακός : Αλίμονο αν κοπείς στα «SOS» θέματα

Το πρόχειρο διαγώνισμα αυτού του (ημερολογιακού) μήνα περιλαμβάνει τα «εύκολα» θέματα για τον Ολυμπιακό.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες ο Λεμονής να δέχθηκε την (έντονη) κριτική για την «πατέντα» με τον Φορτούνη σέντερ φορ και στο ματς με την Σπόρτινγκ, στη Λισαβόνα, όμως αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς είναι ότι ο Τάκης γνωρίζει την προπαίδεια του πρωταθλήματος.

Ξέρει καλά ότι τα ντέρμπι συνήθως «μοιράζονται» (στους βαθμούς), άρα το πιο σημαντικό είναι να μαζεύεις τους πόντους στα θεωρητικά «μικρά ματς».  Αυτά είναι που δίνουν το πρωτάθλημα, όπως λέει και ο Σάββας Θεοδωρίδης και μη μας διαφύγει το γεγονός ότι αν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης ή τον Ατρόμητο, στο Καραϊσκάκη, τώρα θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία.

Το πρόχειρο διαγώνισμα αυτού του (ημερολογιακού) μήνα περιλαμβάνει τα «εύκολα» θέματα. Με Κέρκυρα, Απόλλωνα, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα.  Ωστόσο, αν προκύψει κόκκινη μολυβιά, για ενδεχόμενα λάθη, τότε ο βαθμός θα πέσει κάτω από τη βάση και προφανώς θα υπάρξουν κυρώσεις, καθώς ο Αι Βασίλης αντί για δώρα θα φέρει σε κάποιους αεροπορικά εισιτήρια. Όχι για τις διακοπές των εορτών αλλά για πρόωρη αναχώρηση.

Μπορεί να έχει διαμορφωθεί, έως ένα βαθμό, η λίστα με τους προτεινόμενους για αποχώρηση, όμως στην μπάλα τα πάντα είναι πιθανό να αλλάξουν, όχι από το επόμενο ματς αλλά από την επόμενη φάση.

Ο Ανσαριφάρντ για παράδειγμα είχε λάβει την ειδοποίηση από τον Χάσι να βρει ομάδα για φύγει, τον Αύγουστο, όμως τώρα είναι ο βασικός σέντερ φορ του Ολυμπιακού και πρώτος του σκόρερ. Ακόμη και ο Μάρτινς έχει πάρει συμμετοχή αν και αυτός είχε φτάσει μπροστά από τον έλεγχο διαβατηρίων.

Το ματς με την Κέρκυρα είναι το τρίτο στη σειρά μετά από τις αναμετρήσεις με Λεβαδειακό και Σπόρτινγκ Λισαβόνας και πάντα αυτό το παιχνίδι θεωρείται το πιο σημαντικό για όλους τους προπονητές που ξέρουν ότι οι παίκτες τους έχουν καταπονηθεί στα προηγούμενα.

Για καλή τύχη του Λεμονή, ο Σισέ και ο Ανσαριφάρντ ήταν εκτός ευρωπαϊκής λίστας, ενώ στη Λισαβόνα δεν έπαιξε ο Μάριν και δεν πήρε πολύ χρόνο στο ματς ο Οτζίτζα. Συνεπώς υπάρχουν οι επιλογές για το φρεσκάρισμα απέναντι σε μία ομάδα που την προηγούμενη φορά απέσπασε 0-0 στο Καραϊσκάκη, ενώ στον αγώνα θα βρεθούν όχι κατά σύμπτωση αλλά λόγω ορισμού τρεις διαιτητές από τη Μακεδονία και ο συνειρμός είναι λογικό να γίνει.

Για τον Ολυμπιακό όμως δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες από τη στιγμή που για να ολοκληρωθεί η ευρωπαϊκή του διαδρομή απομένουν τα 90 λεπτά του ραντεβού με την Γιουβέντους. Η Κέρκυρα, ο Απόλλωνας και οι υπόλοιπες ομάδες της λίγκας θέλουν περισσότερο διάβασμα από τη στιγμή που ο ίδιος ο Λεμονής τις θεωρεί ως τα «SOS» θέματα και αλίμονο αν κοπείς σε αυτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ