Μήνυμα ελήφθη, να μην δώσουνε το παραμικρό δικαίωμα

Μήνυμα ελήφθη, να μην δώσουνε το παραμικρό δικαίωμα

Με αφορμή τη βαριά τιμωρία της ΑΕΚ, θα πρέπει στον ΠΑΟΚ, να βρίσκονται σε εγρήγορση προκειμένου να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον. Η διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη θα πρέπει να προστατεύσει την ομάδα σε συνεργασία με τον κόσμο της ομάδας.

Από την Παρασκευή το βράδυ, όταν ανακοινώθηκε η τιμωρία της ΑΕΚ, έχει ξεκινήσει μια ενορχηστρωμένη επίθεση από τα κιτρινόμαυρα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για… αλλοίωση πρωταθλήματος, για τίτλο που κρίνεται στα χαρτιά. Δείχνοντας με τα λεγόμενα τους πως κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση ομάδα ή ομάδες. Οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν ξεχάσει όταν πριν από λίγους μήνες, όταν ένα πρωτάθλημα κρινόταν στις δικαστικές αίθουσες τι έλεγαν. Αν δεν θυμούνται στα Σπάτα, αλλά και στη Ν. Φιλαδέλφεια να τους θυμίσουμε πως έλεγαν τότε: «έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη». Σήμερα βέβαια λένε άλλα πως ο τίτλος δεν κρίνεται στους αγωνιστικούς χώρους.

Αυτό όμως δεν θα πρέπει να ενδιαφέρει σε πολύ μεγάλο βαθμό την διοίκηση του ΠΑΟΚ για το τι λέει η ΑΕΚ, υπάρχει το επικοινωνιακό τμήμα στην ΠΑΕ και μπορεί να απαντήσει σε κάθε κιτρινόμαυρη άποψη-πρόκληση, όπως πολύ σωστά έπραξε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Δικεφάλου, Κυριάκος Κυριάκος στις τοποθετήσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ, αλλά το πως θα προστατεύσει το σωματείο. Εκεί θα πρέπει να πέσει όλο το βάρος από τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να θωρακίσει την Τούμπα και δεν πρέπει να δώσει κανένα απολύτως δικαίωμα για να κινδυνεύσει με ανάλογη τιμωρία. Αγωνιστικά η ομάδα έχει αποδείξει πως και θέλει και μπορεί να πάρει τον τίτλο. Όμως άπαντες πρέπει να είναι σε εγρήγορση ώστε να μην επιτρέψουν σε κανέναν να οδηγήσει το σωματείο κατηγορούμενο στα Πειθαρχικά Όργανα με αποτέλεσμα να έρθουν βαριές τιμωρίες.

Από αύριο κιόλας θα πρέπει να υπάρξει μια ευρεία σύσκεψη στην ΠΑΕ για να αξιολογήσουν την τιμωρία της ΑΕΚ. Να πάρουν αποφάσεις, αν χρειαστεί ακόμα και σκληρές, που θα έχουν ως μοναδικό σκοπό την προστασία της ομάδας. Να καλέσουν τους οργανωμένους οπαδούς σε μια συνάντηση και να ζητήσουν τη βοήθεια τους. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως αν θέλουν στον ΠΑΟΚ να γίνουν πρωταθλητές, δεν θα πρέπει να συμβεί μέχρι και το ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το παραμικρό, όχι μόνο στην Τούμπα, αλλά και σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ακόμα κι αν χρειαστεί η έδρα του Δικεφάλου να γίνει εκκλησία και εμείς όλοι παπαδάκια θα πρέπει να το κάνουμε για να «ντύσουμε» αυτό το πρωτάθλημα επιτέλους στα ασπρόμαυρα.

Η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει τίτλους από τις βλακείες ΚΑΝΕΝΟΣ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ