Ο ΠΑΟΚ είναι «πρωταθλητής» στις αφαιρέσεις βαθμών

Ο ΠΑΟΚ είναι «πρωταθλητής» στις αφαιρέσεις βαθμών

Φίλοι και ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να παρουσιάσουν μια άλλη πραγματικότητα.

Είναι εύκολο να πετάξεις πέντε αριθμούς και να στήσεις ένα θέμα και καλά «στατιστικό», από την οπτική που θες και όπως το θες. Άλλο όμως αυτό και άλλο η αλλοίωση της πραγματικότητας και η παράθεση λανθασμένων αριθμών.

Τις τελευταίες μέρες ορισμένοι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι η ομάδα τους είναι δήθεν η πιο αδικημένη στην Ελλάδα.

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ δε δικαιούνται να ομιλούν για αδικίες. Η σειρά που έχουν ευνοηθεί διαχρονικά είναι όπως τη γράφω: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ…

Με αφορμή την αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, έβγαλε κάποιος φίλος του Παναθηναϊκού έναν πίνακα ότι την τελευταία 10ετία έχουν αφαιρεθεί από την ομάδα του 25 βαθμοί, ενώ από τον ΠΑΟΚ 11, από την ΑΕΚ 9 και από τον Ολυμπιακό 3.

Και το αναπαράγουν κάποιοι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού χωρίς να τσεκάρουν καν αν είναι σωστά τα νούμερα, τα οποία βέβαια είναι λάθος…

Αυτοί που προσπάθησαν να παρουσιάσουν το τριφύλλι ως την δήθεν πιο αδικημένη ομάδα της χώρας (γελάνε και τα μάρμαρα του Παρθενώνα με αυτό…) ξέχασαν να βάλουν στη σούμα τις αφαιρέσεις βαθμών στα play offs! Εκεί ο ΠΑΟΚ έχει άλλους -9 βαθμούς (-3 το 2014 και -6 το 2017) και ο Παναθηναϊκός άλλους -3 (από το 2017).

Μάλιστα στην αφαίρεση του 2014 για τον ΠΑΟΚ υπήρξε ουσιαστικά «κλοπή» του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League από τον Παναθηναϊκό.

Επίσης οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού «ξέχασαν» να μας πουν ότι οι -6 βαθμοί πέρυσι ήταν για χρέη, όπως και άλλοι -6 φέτος ήταν επίσης για χρέη, εξαιτίας των οποίων η ομάδα τους θα έπρεπε να έχει πέσει κατηγορία. Αλλά οι «αδικημένοι» ξέχασαν ότι κινήθηκε γη και ουρανός για να αποφύγουν την ξεφτίλα του υποβιβασμού και ο ΠΑΟΚ τελικά συναίνεσε να αλλάξουν οι κανονισμοί (έκανε λάθος κατ’ εμένα) ώστε να σωθούν, ξεκινώντας τη σεζόν όμως με το «πέναλτι» των -6 βαθμών.

Συνεπώς για να τα βάλουμε σε μια τάξη, ο Παναθηναϊκό την τελευταία 10ετία έχει -16 βαθμούς για επεισόδια και φασαρίες και -12 λόγω χρεών.

Ο ΠΑΟΚ έχει -20 για «μανούρες», η ΑΕΚ -9 και ο Ολυμπιακός -3.

Θέλετε να το δούμε και συνολικά από το 1959 που δημιουργήθηκε η Α’ Εθνική κατηγορία;

Ο ΠΑΟΚ έχει συνολικά -33 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός -31 (οι -12 είναι για χρέη όμως), η ΑΕΚ -22 και ο Ολυμπιακό μόλις -5.
Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας (με στοιχεία και όχι στο πόδι…) για τις αφαιρέσεις βαθμών, χωρίς να θέλω να μπω σε περαιτέρω αντιπαράθεση για τις πιο αδικημένες ομάδες, επισημαίνοντας απλώς ξανά ότι οι τρεις του ΠΟΚ δε δικαιούνται να ομιλούν για θέματα «σφαγών», αδικιών κτλ

ΥΓ1: Επίσης μαντέψτε ποια ομάδα είναι πρωταθλήτρια στα πρόστιμα… Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι.

ΥΓ 2: Τέλος μαντέψτε ποια ομάδα έχει δώσει και τα περισσότερα ματς κεκλεισμένων των θυρών… Ναι και πάλι ο ΠΑΟΚ είναι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ