Ο κόσμος του Άρη ξέρει

Ο κόσμος του Άρη ξέρει

Οι παραινέσεις και οι συμβουλές  για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Δεδομένο πρώτο. Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο την Κυριακή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Όπως θα είναι, όμως και στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Δεδομένο δεύτερο. Για  τους δικούς τους λόγους κάποιοι προσπαθούν να περάσουν ότι για τον Άρη αυτό είναι το παιχνίδι της χρονιάς. Δεν είναι έτσι, επειδή αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα σας.

Στόχος του Άρη είναι να πετύχει τους στόχους του στο πρωτάθλημα. Τους στόχους του που είναι υψηλοί. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Όπως θα πρέπει, να κερδίσει τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό αλλά και κάθε άλλη ομάδα με την οποία θα παίξει.

Πέρα από το γόητρο, που ισχύει όμως και για τον αντίπαλο, και τη βαθμολογική  σημασία του παιχνιδιού, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ούτε ο Άρης είναι μικρότερη ομάδα, ούτε μικρότερο μέγεθος. Θα το καταλάβετε στην πορεία, αν κάνετε το κορόιδο. Οπότε αυτά, με το «παιχνίδι της ζωής του», αλλού.

Όπως, επίσης, με χαμόγελο, σχεδόν- καθώς μετά από τόσα χρόνια τα έχουμε μάθει- , παρακολουθώ τους ανησυχούντες για την ατμόσφαιρα που θα έχει το Κλεάνθης Βικελίδης. Και δώσε συμβουλές και δώσε παραινέσεις, από άτομα που ούτε Άρης είναι, φυσικά, ούτε το καλό του θέλουν.  Από άτομα που ούτε ξέρουν που πέφτει το γήπεδο, που δεν έχουν πατήσει σε πέταλο ή δεν έχουν μπει ποτέ σε πούλμαν για να πάνε εκδρομή.

Οι οπαδοί του Άρη ξέρουν πολύ καλά πως θα προστατεύσουν την ομάδα τους και το γήπεδο τους. Ξέρουν ότι για την δική τους ομάδα η τιμωρία θα είναι αυστηρή και δεν θα τους χαριστεί κανείς. Έχουν μάθει με τον πιο σκληρό τρόπο . και δεν χρειάζονται καμία συμβουλή από αυτόκλητους συμβουλάτορες.

Υ.Γ  Σε ότι αφορά το βασικό σχήμα του Άρη, πολλά θα κριθούν και από το ιατρικό δελτίο. Ο  Πάκο Ερέρα θα χρησιμοποιήσει μόνο παίκτες  που είναι απόλυτα έτοιμοι, αυτό θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Η μόνη ξεκάθαρη γραμμή αυτή τη στιγμή είναι η επιθετική, με τους Γιουνές, Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ