Ο ρόλος του Σιώπη

Ο ρόλος του Σιώπη

Η παρουσία του Έλληνα μέσου λύνει τα χέρια του Ερέρα σε ότι αφορά τον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Πάκο Ερέρα εκτός από τις δοκιμές που κάνει στις προπονήσεις, προφανώς και μιλάει συχνά με τον γιατρό του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Υπάρχουν θέσεις στην ενδεκάδα, όπως για παράδειγμα αυτή του τερματοφύλακα, που ο Ισπανός τεχνικός είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι και αύριο για να διαπιστώσει αν μπορεί να υπολογίζει κάποιους παίκτες του (όπως για παράδειγμα ο Κουέστα).

Πιθανότατα σε λίγες ώρες θα έχουμε πιο ξεκάθαρη άποψη και για το αν θα καταφέρει να βρίσκεται στην αποστολή, ακόμα και στο βασικό σχήμα, ο Μπάσα. Σε ότι αφορά, πάντως, την μεσαία γραμμή η παρουσία του Σιώπη είναι αυτή που λύνει τα χέρια του προπονητή του και του επιτρέπει να είναι αισιόδοξος , ότι θα του βγει κάθε συνδυασμός σε πρόσωπα και συστήματα.

Ο Έλληνας μέσος μπορεί να μεταφέρει την μπάλα από την αμυντική γραμμή προς τους μεσοεπιθετικούς και παράλληλα να κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία της ομάδας του. Είναι ο μοναδικός παίκτης του Άρη , που μπορεί να παίξει τόσο καλά τον συγκεκριμένο ρόλο.

Ο Σιώπης έχει, επίσης, την δυνατότητα, χάρη στην ταχύτητα και την καλή φυσική του κατάσταση, να βοηθήσει και τους ακραίους αμυντικούς της ομάδας του, δίνοντας καλύψεις στο μαρκάρισμα των πλάγιων μεσοεπιθετικών του ΠΑΟΚ.

Υ.Γ Το για ποια ομάδα είναι το «παιχνίδι της χρονιάς», όπως προσπαθούν να μας πείσουν ορισμένοι, θα φανεί από τις αντιδράσεις μετά την ήττα. Γιατί η Κυριακή είναι κοντά…

Υ.Γ1 Η ήττα από μια φιλανδική ομάδα που δεν θα θυμάται κανείς το όνομα της μετά από κάνα δυο μέρες, είναι ντροπιαστική, ότι και να λένε κάποιοι.

Υ.Γ 2 Ο διαιτητής είναι Ιταλός. Ελπίζουμε να μην είναι και τρελός, ή για να το πούμε καλύτερα, να μην είναι τρελές οι αποφάσεις του στον αγωνιστικό χώρο και να μην ασχοληθεί κανείς μαζί του μετά το σφύριγμα της λήξης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ