Το καλύτερο δεκάρι

Το καλύτερο δεκάρι

Το «10.gr» συμπληρώνει σήμερα έναν χρόνο ζωής και είναι μερικά πράγματα που αξίζει να ειπωθούν.

Πότε πέρασε πραγματικά ένας χρόνος. Σαν χθες το θυμάμαι, που με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος ο Νοικοκύρης και μου είπε: «Ετοιμάζουμε ένα σάιτ, δεν μπορεί να μην έχει Άρη». Η αλήθεια είναι ότι ψήθηκα αμέσως.

Ίσως γιατί γνωρίζοντας τον Γιώργο πολλά χρόνια από την κοινή μας θητεία στο «Goal» ήξερα ότι ισχύουν αυτά που μου είπε, ίσως γιατί με πολλά από τα παιδιά που δουλεύουν εδώ, είχαμε συνυπάρξει σε άλλες δουλειές ή γνωριζόμασταν και ένιωθα οικεία. Με άτομα που χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί.

Ίσως γιατί ο Άρης δικαιούταν να έχει την δική του φωνή , σε ένα σάιτ που δεν ξεκίνησε απλά για να γίνει ένα ακόμα της σειράς αλλά για να πρωταγωνιστήσει, να φτάσει στην κορυφή, όπως και έγινε.

Αδιαπραγμάτευτο ότι ο Άρης θα αντιμετωπιζόταν όπως του αρμόζει, ως μια τεράστια ομάδα. Το «10.gr», ήταν το πρώτο σάιτ που έσπασε το δήθεν «big 4» και το έκανε «big 5». Που είχε αρθρογράφο όταν ο Άρης ήταν στα δύσκολα, στη FootballLeague.

Με όλα τα στραβά και τα άσχημα, γιατί όλοι κάνουμε λάθη. Η αλήθεια είναι ότι παρά τις διαφωνίες που κατά καιρούς είχαμε, ποτέ δεν μου είπε κανείς γιατί έγραψες αυτό. Ακόμα και όταν με κείμενο μου εξέφρασα την άποψη ότι το σάιτ θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε ένα θέμα. Γι αυτό γουστάρω το «10.gr».

Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνείτε με όλα όσα διαβάζετε. Πρώτος εγώ τρελαίνομαι με ορισμένα πράγματα, όμως, μετά από τόσα χρόνια που ασχολούμαι με τα ΜΜΕ, ένα πράγμα μπορώ να σας πω με σιγουριά. Το μοναδικό πράγμα που πονάει κάποιον, δεν είναι τα μπινελίκια, αλλά η αδιαφορία και η απαξίωση. Αυτό είναι το μεγάλο σας όπλο.

Τέλος, θα ήθελα να κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους φίλους στηρίζουν το σάιτ και όσους ασχολούμαστε με τον Άρη. Δεν είναι τυχαίο ότι τα θέματα που αφορούν την ομάδα, είναι πάντα από τα πρώτα σε χτυπήματα και αυτό μας γεμίζει δύναμη, αλλά και ευθύνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ