Ψάχνει το επόμενο «πακέτο» με Ντουντελάνζ, Απόλλωνα!

Ψάχνει το επόμενο «πακέτο» με Ντουντελάνζ, Απόλλωνα!

Το αυτονόητο μοιάζει-και είναι-άκρως απαραίτητο για συνεχίσει ο Ολυμπιακός την πορεία του…

Μας έχει προκύψει κι ένα οξύμωρο στην περίπτωση του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι αν και έφτιαξαν ομάδα από την αρχή, εντούτοις ξεκίνησαν με εντυπωσιακό τρόπο και κέρδισαν το πρώτο στοίχημα στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, πορευόμενοι με «μία ενδεκάδα», αλλά είχαν τις «αναταράξεις» όταν προστέθηκαν στη συνέχεια οι πιο έμπειροι όσο και πιο ποιοτικοί παίκτες τους.

Ο Γκερέρο όπως και ο Χριστοδουλόπουλος έβρισκαν δίχτυα με πολύ μεγαλύτερη ευκολία στο διάστημα που θωρητικά τουλάχιστον η ομάδα δεν θα μπορούσε να βρισκόταν στο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, καθώς έψαχνε πρωτίστως να «γνωριστεί» στο γήπεδο, όμως στη συνέχεια έχασαν τη ρέντα τους και μαζί και το δρόμο για την αντίπαλη εστία.

Να είναι τυχαίο; Ο Μαρτίνς μπορεί να δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα να δουλέψει με πολλούς παίκτες, ωστόσο θα πρέπει να βρει και τις «ισορροπίες», καθώς ούτε μπορεί να κάνει συνέχεια αλλαγές στο σχήμα, γιατί θα χάσει την ομοιογένεια, την οποία είχε ανακαλύψει από τον Αύγουστο, ενώ δεν ήταν ούτε και είναι δυνατόν να συνεχίσει με μία ενδεκάδα.

Προφανώς και τα πολλά παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και τις Εθνικές τους έβαλαν δύσκολα στους παίκτες σε αυτήν την εκκίνηση, όμως ο Πορτογάλος τεχνικός από τη στιγμή που τόλμησε να στείλει στο Μιλάνο την ομάδα του…κυπέλλου και η εικόνα του αγώνα δικαίωσε την επιλογή του, τότε γιατί να μην κάνει κάτι ανάλογο και στα ματς του πρωταθλήματος;

Εδώ θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι απόψεις στο… Instagram ή το facebook είναι μεν σεβαστές σε ότι αφορά τα… γκάλοπ που προκύπτουν για τους «11», όμως ο προπονητής είναι αυτός που θα αποφασίσει και σαφώς και θα πρέπει να μείνει ανεπηρέαστος.

Έτσι κι αλλιώς  ο Ολυμπιακός έχει αρκετές υποχρεώσεις και θα παίξουν πολλοί, μέχρι τώρα άλλωστε έχουν χρησιμοποιηθεί σχεδόν όλοι, άρα ο Μαρτίνς μπορεί να επιλέγει αυτούς που κάθε φορά βρίσκονται στο καλύτερο επίπεδο, από πλευράς ετοιμότητας, εφόσον είναι ξεκάθαρο ότι μπορεί και ξέρει να λειτουργεί η ομάδα ακόμη και στο ανακάτεμα της τράπουλας,όπως μας έδειξε και ο αγώνας στο Μιλάνο.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ματς με την Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο το οποίο προσφέρεται για να επανέλθει στην ηρεμία του, μετά και την «υποχρεωτική παραμονή» στο Ρέντη και αυτό που περιμένουν όλοι είναι την «αντίδραση».

Ο αντίπαλός του έβαλε δύσκολα και στην Μίλαν και την Μπέτις, έστω και για ένα ημίχρονο και αν επικρατήσουν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν πράξει μεν το αυτονόητο, όμως στη φάση που βρίσκεται τώρα η ομάδα αυτό είναι και το άκρως απαραίτητο.

Να πάρει δηλαδή ο Ολυμπιακός τα παιχνίδια με Ντουντελάνζ και Απόλλωνα και να αγοράσει χρόνο, καθώς το προηγούμενο «πακέτο» που είχε εξασφαλίσει από τον Αύγουστο το ξόδεψε από νωρίς και αυτό που θα πρέπει να αποφύγει τώρα είναι το να μείνει εκτός σύνδεσης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ