Η υποχρέωση των παικτών σε ομάδα και προπονητή

Η υποχρέωση των παικτών σε ομάδα και προπονητή

Ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το «μήνυμα». Φρόντισε παράλληλα όμως να δείξει πως είναι στο πλευρό των ερυθρόλευκων κι αυτό άρεσε σε όλους στο Ρέντη. Η υποχρέωση των παικτών να δώσουν το 100% για την ομάδα αλλά και για τον προπονητή τους.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Λουξεμβούργο όπου το βράδυ της Πέμπτης θ’ αντιμετωπίσει τη Ντουντελάνζ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να πάρουν τη νίκη, ώστε να παραμείνουν στο κόλπο για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το ματς είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό για τους ερυθρόλευκους και αυτό το ξέρουν καλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, ειδικά μετά την ήττα στο Ηράκλειο. Είναι προφανές πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες, είναι δεδομένο πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να αντιστρέψουν το κλίμα.

Για την ακρίβεια, είναι υποχρέωση των παικτών της ομάδας του λιμανιού να δώσουν το 100% στο αυριανό παιχνίδι αλλά και στα παιχνίδια που θ’ακολουθήσουν. Είναι υποχρέωση τους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα στην οποία αγωνίζονται αλλά και για τον προπονητή τους.

Κι αυτό είναι κάτι που το έχουν συζητήσει τις δύο προηγούμενες μέρες οι ερυθρόλευκοι στο Ρέντη. Αναγνωρίζουν ότι είναι υποχρεωμένοι να αλλάξουν «ταχύτητα» για να επιστρέψουν στις επιτυχίες και αυτό είναι το πρώτο βήμα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως η κίνηση του Μαρτίνς να μην κρατήσει τους παίκτες του και δεύτερη μέρα στο Ρέντη ήταν κάτι που μέτρησε πολύ για τους παίκτες. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκτίμησαν την απόφαση του Πορτογάλου αλλά πρέπει να δείξουν κι αυτοί από την πλευρά τους, ότι κατάλαβαν πολύ καλά όσα τους είπε ο προπονητής τους.

Σε ότι αφορά το ματς, οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν εύκολη αποστολή απέναντι στη Ντουντελάνζ και αυτό είναι σίγουρο. Το είδαν όλοι στα παιχνίδια της ομάδας από το Λουξεμβούργο απέναντι στην Μίλαν και την Μπέτις, άσχετα αν στο τέλος η Ντουντελάνζ γνώρισε την ήττα. Το είπε άλλωστε και ο Μαρτίνς στους παίκτες του, ότι πρέπει να παλέψουν πολύ για να πάρουν τη νίκη.

Για τους πειραιώτες η κατάκτηση των τριών βαθμών στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι «μονόδρομος». Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό στην αυριανή αναμέτρηση και μ’ αυτή τη νοοτροπία πρέπει να μπουν στο ματς οι ερυθρόλευκοι. Με τη νοοτροπία ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου ματς μπορεί να κρίνει μια ευρωπαϊκή πρόκριση για την ομάδα του Πειραιά.

Και ενδεχομένως και να κρίνει καθώς αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τη νίκη στο Λουξεμβούργο, θα κάνει ένα σημαντικό βήμα για την συνέχεια στον όμιλο. Όπως επίσης θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι ερυθρόλευκοι περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ομίλου ανάμεσα στην Μίλαν και την Μπέτις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ