Αντί να βραβευτεί, κλήθηκε σε απολογία

Αντί να βραβευτεί, κλήθηκε σε απολογία

Ακατανόητη η κλήση της ΠΑΕ Άρης σε απολογία για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ Άρης κλήθηκε σε απολογία για την συμπεριφορά των οπαδών της στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Να δούμε ακριβώς και τι αναφέρει το κατηγορητήριο:.

«Βάσει των αναφερομένων στο από 21/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 21/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, καθώς και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 3592/18/2141585 από 23/10/2018 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Άρης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Αλήθεια τώρα; Θα πρέπει κάποια στιγμή οι αρμόδιοι φορείς να βλέπουν και την ουσία της υπόθεσης και όχι ψυχρά τους κανονισμούς. Εκτός , αν κανείς από αυτούς δεν έχει παρακολουθήσει άλλη φορά παιχνίδι ντέρμπι. Δεν νοείται να έχεις βρεθεί σε τέτοιο παιχνίδι ξανά και να αποφασίζεις την κλήση σε απολογία της ΠΑΕ Άρης.

Είδατε κύριοι τι έγινε έξω από το γήπεδο; Είδατε ότι κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, στοιβαγμένες έξω από τις θύρες; Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα οφείλεται αποκλειστικά στην ψυχραιμία που έδειξε ο κόσμος του Άρη. Ναι , αυτόν που καλείτε σε απολογία. Ποιος θα απολογηθεί, όμως, για αυτά που τράβηξαν αυτοί οι άνθρωποι;

Την ώρα που και από την πλευρά του ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν υπήρξε το παραμικρό παράπονο για την ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Την ώρα που ΜΜΕ έγραφαν ύμνους για την σωστή συμπεριφορά των οπαδών του Άρη, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης. Απίστευτα πράγματα.

Υ.Γ Στα επόμενα παιχνίδια ο Άρης θα πρέπει να διατηρήσει την ίδια φιλοσοφία, αλλά να αποβάλει αυτή την αγωνιστική αφέλεια. Δεν γίνεται να συνεχίζει να χάνει, χωρίς να είναι χειρότερος από τον αντίπαλο.

Υ.Γ 1 Ο Ερέρα πιθανότατα θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα στο κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ. Μπορεί να δούμε και εκπλήξεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ