Όλοι δικαιούνται να έχουν μια κακή βραδιά

Όλοι δικαιούνται να έχουν μια κακή βραδιά

Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε ποτέ στην Τούμπα, με την Βίντι. Παίκτες και προπονητής έμειναν μετεξεταστέοι στο πιο κομβικό παιχνίδι που αν κέρδιζαν θα είχαν μισοκλειδώσει την πρόκριση. Ευτυχώς που το καμπανάκι χτύπησε τώρα για να αναθεωρήσουν κάποιοι στο Δικέφαλο τις απόψεις τους για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ξέμεινε από δυνάμεις, φαντασία, καθαρό μυαλό στο πιο κομβικό παιχνίδι για την υπόθεση πρόκριση στους «32» του Europa League. Αυτό που λέγανε μέχρι προχθές λίγοι πως η ομάδα φέτος δεν παίζει ποδόσφαιρο, νιώθουν δικαιωμένοι. Ο Δικέφαλος το βράδυ της Πέμπτης εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο με μια περίεργη χαλαρότητα, για την οποία φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Φάνηκε από το πρώτο λεπτό πως ο ΠΑΟΚ ήταν αδιάβαστος στο τακτικό κομμάτι. Δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο κλίμα του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου εμφανίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο σαν να πηγαίνουν για καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Η χαλαρότητα τους φάνηκε από τον τρόπο που αντιμετώπιζαν την κάθε φάση. Έδειξαν να κάνουν κάτι σε προπόνηση και αγγαρεία. Παίκτες που δεν τους έχουμε συνηθίσει να κάνουν εύκολα λάθη, έφτασαν να κάνουν ερασιτεχνικά πράγματα στο γήπεδο. Από μία φάση που ξεκίνησε από πλάγιο άουτ και μία σκοτωμένη μπαλιά που έβαινε άουτ, ο Κρέσπο πήγε χαλαρά να προστατέψει την μπάλα με το σώμα του. Από εκτέλεση κόρνερ, ήρθε και το δεύτερο γκολ της Βίντι με τον Μάτος που είχε χρεωθεί τον Στοπίρα να του επιτρέπει σαν σε προπόνηση με καρφωτή κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Αυτός ο ΠΑΟΚ που εμφανίστηκε χθες το βράδυ, δεν επιτρέπεται να ξανά εμφανιστεί. Από την άλλη δεν μπορούμε να τα ισοπεδώσουμε όλα εξαιτίας αυτής της ήττας. Όλοι δικαιούνται να έχουν μια κακή βραδιά. Το θέμα είναι από εδώ και πέρα πως θα διαχειριστούν στον Δικέφαλο αυτή την ήττα που ευτυχώς ήρθε τώρα και σε αυτή την διοργάνωση και όχι στο πρωτάθλημα.

Αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές και ο Λουτσέσκου να μην επιτρέψουν να μπει να μπει στη ζωή τους ξανά η λέξη ήττα με αυτό τον τρόπο. Γιατί άλλο είναι να παίζεις και να χάνεις και άλλο να είσαι αδιάφορος και να γνωρίζεις την ήττα από υποδεέστερη ομάδα.

Το άσχημο είναι πως δεν υπάρχει ο χρόνος για να αναλύσουν το συγκεκριμένο ματς καθώς ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Αν στην Τούμπα δείξουν την ίδια εικόνα (πολύ αμφιβάλω) τότε θα αρχίσουν να τους ζώνουν τα φίδια στον ΠΑΟΚ. Από την διοίκηση Ιβάν Σαββίδη μέχρι και τον κόσμο της ομάδας.

Πάμε τώρα και στο κεφάλαιο εθνική ομάδα και στην πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη.

Ο Άγγελος είχε ανέκαθεν φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς επικριτές. Με την ανακοίνωση της πρόσληψής του εκδηλώθηκαν πάλι και οι μεν και οι δε με την όλη κατάσταση να θυμίζει πολύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Η απόφαση της ΕΠΟ να του αναθέσει την Εθνική έγινε γιατί ο Άγγελος είναι έμπειρο προπονητή και μπορεί να κάνει την ομάδα, οικογένεια. Θαύματα δεν μπορεί να περιμένει κανείς από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι βέβαιο ότι αυτή η Εθνική που έχει ταλέντο θα γίνει πολύ καλύτερη από αυτό το τερατούργημα που παρουσίαζε ο Σκίμπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ