Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Ο Άρης θα πρέπει να πάει στο ΟΑΚΑ για να επιβάλει το παιχνίδι του απέναντι στην ΑΕΚ.

Μια  δύσκολη και ενδιαφέρουσα αναμέτρηση  είναι η αυριανή  εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Παράλληλα, όμως, αποτελεί και μια ευκαιρία για τον Άρη, προκειμένου να πάρει το αποτέλεσμα που ψάχνει σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Όπως μεγάλο και σημαντικό είναι αυτό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό.

Παρά τα όσα προσπάθησαν να περάσουν κάποιοι ουδέτεροι και αντικειμενικοί το προηγούμενο χρονικό διάστημα, τα λέγαμε και πριν και θα το επαναλάβουμε και τώρα. Φυσικά και το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κλεάνθης  Βικελίδης δεν ήταν το σπουδαιότερο της χρονιάς για τον Άρη. Το ποιο θα είναι θα το καθορίσουν το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα και όχι το μυαλό σας ή τα μικροσυμφέροντα σας.

Πάμε τώρα στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Δεδομένο πρώτο. Ο Άρης αντιμετωπίζει μια ομάδα που πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο συμμετέχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άρης σέβεται κάθε αντίπαλο που τον σέβεται και ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε με κολακευτικά λόγια για το σύνολο του Πάκο Ερέρα.

Δεδομένο δεύτερο.  Στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα στην αυριανή αναμέτρηση. Δεν νομίζω ότι σ αυτές τις πρώτες εφτά αγωνιστικές που έχουμε διανύσει, έχουμε δει στο πρωτάθλημα ομάδα που να αποτελεί φόβητρο και την οποία να μην μπορεί να κερδίσει ο Άρης. Αυτό ίσχυε τη προηγούμενη αγωνιστική που ηττήθηκε στις λεπτομέρειες, ισχύει στο αυριανό παιχνίδι και θα ισχύει και σ αυτό της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης θα πρέπει να παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ , που θα είναι άδειο λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ, για να επιβάλει το παιχνίδι του. Για να βγάλει στο χορτάρι αυτά που δουλεύτηκαν στις προπονήσεις και την ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών που θα επιλέξει ο Ερέρα. Με στόχο να πάρει την νίκη.

ΥΓ. Είναι η πρώτη φορά η αυριανή που τόσες θέσεις «παίζονται» σε ότι αφορά το βασικό σχήμα και ο προπονητής αναμένεται να αποφασίσει την τελευταία στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ