Δείχνει τον δρόμο ο… ΟΦΗ

Δείχνει τον δρόμο ο… ΟΦΗ

Η ήττα-σοκ την προηγούμενη αγωνιστική από τον ΟΦΗ του ενός βαθμού δεν επιτρέπει στον Ολυμπιακό χαλαρότητα κόντρα στον Απόλλωνα του μηδέν…

Στο Λουξεμβούργο «έσπασε» η γκίνια με τον Ολυμπιακό να επιστρέφει στις νίκες, να παίρνει ψυχολογία, να μένει στο κόλπο της πρόκρισης στους «32» του Γιουρόπα.

Κόντρα στον Απόλλωνα το βράδυ της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη οι ερυθρόλευκοι οφείλουν να επιστρέψουν στα «τρίποντα» και στο πρωτάθλημα μετά την απίθανη ήττα από τον ΠΑΟΚ, τον τρόπο με τον οποίο… δύο φορές χάθηκε η νίκη με την ΑΕΚ και την ήττα-σοκ στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με την κάκιστη παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Ο Απόλλωνας των μηδέν βαθμών και των πολλών προβλημάτων φαντάζει ως ο ιδανικός αντίπαλος για το restart και στο πρωτάθλημα μετά το διπλό με την Ντουντελάνζ. Για να αποδειχθεί πως το παραπάνω συμπέρασμα είναι σωστό θα πρέπει να παίξουν και οι παίκτες του Μαρτίνς σύμφωνα με τις δυνατότητες τους.

Τίποτα δεν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό πόσο δε μάλιστα μετά την ήττα στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ… δείχνει τον δρόμο, η παραμικρή χαλάρωση, υποτίμηση του αντιπάλου μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον Ολυμπιακό που απαγορεύεται πλέον να σκορπίσει και άλλους χαμένους βαθμούς.

Το τρίποντο με τον Απόλλωνα και μια ακόμη καλή εμφάνιση θα δώσει μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη. Του Άρη που συνετρίβη στο ΟΑΚΑ και θα έχει ένα λόγο παραπάνω κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από δύο ήττες στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να αποδείξει πράγματα απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο δρόμος για τον Ολυμπιακό είναι δύσκολος και το ζητούμενο είναι να κατανοήσουν άπαντες στο Ρέντη πως η εικόνα της ομάδας θα πρέπει σε κάθε ματς να είναι πολύ καλή για να έρχονται οι νίκες που είναι υπερ απαραίτητες πλέον.

Υ.Γ. Είναι ξεκάθαρο πως ο Πέδρο Μαρτίνς οφείλει να παίρνει γενναίες αποφάσεις έχοντας πάντα στο μυαλό του το καλό της ομάδας και του συνόλου. Κανείς άλλωστε δεν είναι πάνω από την ομάδα. Είναι καλό να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για κάθε θέση όμως πλέον η περίοδος που, λογικά, δοκίμαζε πράγματα και έδινε ευκαιρίες έχει περάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ