Υγιεινός περίπατος για χαρτί, sold out με κολάρο! Τι όχι;

Υγιεινός περίπατος για χαρτί, sold out με κολάρο! Τι όχι;

Όλη η προσοχή τους επικεντρώνεται στην 22η αγωνιστική που θα επισκεφτούν την Τούμπα, κάθε παιγνίδι τους μέχρι τότε θα είναι πρόβα για εκείνο το ματς.

Ίσως το πιο ξεκούραστο απόγευμα της χρονιάς πέρασε το χαρτί την προηγούμενη αγωνιστική. Κανονικός Κυριακάτικος περίπατος, σαν αυτόν που κάνει χαλαρά το αντρόγυνο, με το μωρό στο καρότσι.

Το κλίμα είχε διαμορφωθεί αρκετές ημέρες πριν, εξαφανισμένος ο γίγαντας Δέλλιος μας άφησε με την απορία αν το χαρτί έχει ομάδα να αντιμετωπίσει το νεοφώτιστο, όπως κι ο γνωστός τενόρος Αντύπας, που είχε προβλέψει νίκη του «ο Άρης» στο «el clasico».

Μαζί τους κι ο γευσιγνώστης Κόκε, που δεν αναρωτήθηκε «ποιος είναι ο Λιβάγια, δεν τον ξέρω…».

Με το χαρτί μάλιστα θα είχε και βάση να γράψει, «ποιος είναι ο Λαμπρόπουλος, ο Γαλανόπουλος κι ο Μπογιές, δεν τους ξέρω». Δε θα ήταν ο μόνος…

Να το γράψεις όμως για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος, που βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση και μαζί με τον Φορτούνη είναι ότι καλύτερο υπάρχει φέτος στο Ελληνικό πρωτάθλημα, υπερβαίνει τα όρια της κωμωδίας.

Το έκανε για την πρόκληση βεβαίως, για να γίνει αρεστός και να βγει από την αφάνεια του φούρνου μικροκυμάτων και του μπάρμπεκιου, που έχει μετατρέψει σε υπνοδωμάτιο.

Τέλος πάντων, εξαφανίστηκαν από προσώπου γης όλοι αυτοί, δεν έκαναν δηλώσεις, ούτε και τους ζήτησε κάποιος να πουν τη γνώμη τους.

Ποιο χαρτί και ποια Σούπερ λιγκ, δεν τους απασχολούν αυτά, δεν τα γνωρίζουν, κάτι έχει πάρει το αυτί τους, αλλά μέχρι εκεί. Η ύπαρξή τους αποκτά υπόσταση πριν τα παιγνίδια με τον ΠΑΟΚ και ολοκληρώνεται αμέσως μόλις ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Άντε να τραβήξει κάνα 48ωρο ακόμη, αν παρ΄ελπίδα τσιμπήσουν βαθμό, σε διαφορετική περίπτωση πέφτουν σε χειμερία νάρκη.

Και δεν είναι μόνο οι πέριξ, είναι και η ίδια η ομάδα. Που ήταν ο Μανώλης Σιώπης να προαναγγείλει πως αν έβαζε γκολ στο ΟΑΚΑ, θα έπαιζε μονό με το Φασούλα και θα του έδινε τάπα;

Μην πάτε μακριά, το δήλωσε πριν την αναμέτρηση στον Χαρίλαο ο Ματέο Γκαρσία, πως «από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στη Θεσσαλονίκη, μόνο για τον ΠΑΟΚ ακούω».

Δεν έχουν άλλα ενδιαφέροντα οι άνθρωποι, πόσο πιο απλά να το εξηγήσω.

Όλη η προσοχή τους πλέον, επικεντρώνεται στην 22η αγωνιστική που θα επισκεφτούν την Τούμπα, κάθε παιγνίδι τους μέχρι τότε θα είναι πρόβα για εκείνο το ματς. Εννοείται πως στο μεσοδιάστημα, ότι μπορούν να χαρίσουν στους φερόμενους ως ανταγωνιστές του ΠΑΟΚ θα το προσφέρουν απλόχερα, όπως έκαναν την Κυριακή που χάρισαν στο χαρτί έναν υγιεινό περίπατο.

Μην τρώτε παπά επειδή σκούζουνε, το τετράμπαλο τους πείραξε, τις ίδιες υπηρεσίες θα μπορούσαν να προσφέρουν και με το σκορ στο 2-0

Αυτά που σας έγραφα πριν το μεταξύ μας παιγνίδι, ότι δηλαδή μετά τον ΠΑΟΚ η ποδοσφαιρική κίνηση στη γειτονιά τους θα θυμίζει αργία 15αγουστου, ίσως φαίνονταν υπερβολικά στη μάζα που τους γνωρίζει μόνο επιδερμικά, το βλέπετε και την πράξη όμως πως έτσι ακριβώς είναι.

Γι’ αυτό και τα έγραφα άλλωστε, διότι με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο επίκεντρο της κόντρας με τα ΠΟΚεμον, όλη η ρητορική σε βάρος μας έχει αποκλειστική προέλευση, τις στοές προπαγάνδας τους.

Μας κατηγορούν για πάγωμα των χρεών στο δημόσιο, πράξη απολύτως σύννομη όπως έχω εξηγήσει ήδη. Η υπέρτατη εξουσία στην Ελλάδα είναι η δικαστική, γι’ αυτό και στο κοινοβούλιο εφηύραν το νόμο περί -μη- ευθύνης υπουργών.

Κάτι που σημαίνει πως οποιοσδήποτε κοινός θνητός, φυσικό ή νομικό πρόσωπο, έχει το δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αμφισβητώντας από τα χρέη του σε δημόσιο και ιδιώτες, μέχρι το λογαριασμό της ΔΕΗ, η δικαιοσύνη αποφαίνεται τελεσίδικα, κανένας κρατικός οργανισμός δεν είναι υπεράνω.

Εμείς λοιπόν κάναμε κάτι απολύτως νόμιμο και το πιπιλίζουν με συνέπεια παπαγάλου, αυτοί όχι μόνο  πιστόλιασαν δημόσιο και ιδιώτες δυο φορές, αλλά το 2004 μπήκαν στο 44 και 10 χρόνια, μετά έπεσαν στη Γ για να σβήσουν εκ νέου τα χρέη που είχαν δημιουργήσει.

Το πως και το γιατί δεν τους ζήτησε κανείς τα φρέσκα χρέη στο διάστημα των 10 ετών που μεσολάβησαν, χωρίς μάλιστα να προσφύγουν στα δικαστήρια όπως εμείς, δε μας το είπαν ποτέ, μας το κρατάνε μυστικό.

Αυτό δεν είναι ούτε νόμιμο και κυρίως, ξεπερνά κάθε έννοια ηθικής.

Όπως δε μας είπαν ποτέ πως είναι δυνατόν να έχουν συστήσει νέα ΠΑΕ η οποία συμμετέχει σε επαγγελματική κατηγορία, χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση της πτωχευμένης, που συνεχίζει να υφίσταται κανονικά.

Όπως επίσης δε μας είπαν για τα 2.3εκ που τσέπωσαν φέτος από την ΕΡΤ, ενώ τους ενοχλούσαν τα 200 διαρκείας του Τσοχατζόπουλου.

Πολλά δε μας έχουν πει, έτσι συμβαίνει όμως με τους πονεμένους, που κοντεύουν να σκάσουν από το κακό τους βλέποντας τον ΠΑΟΚ να προελαύνει με επενδυτή βουνό, την ίδια ώρα που αυτοί κατάντησαν με μπατίρη μπακάλη, που ζητιανεύει λεφτά των φορολογουμένων για να κρατήσει ανοιχτό το μαγαζάκι του.

Μια άποψη είναι πως δε πρέπει να ασχολούμαι καθόλου με ψεύτες και ζηλόφθονες, ψηφίζω εκείνη που λέει πως σωστή επικοινωνία είναι όταν δεν αφήνεις τίποτα να πέσει κάτω, μια και αυτή η τακτική μπορεί να εκληφθεί και ως αδυναμία.

Πόσο δε όταν αφορά πουθενάδες, που έχουν ως στόχο ζωής τους να σε διαβάλουν.

Με τις υγείες σας λοιπόν, αναμένουμε στο επόμενο ματς με το κολάρο, να βγάλετε τα σπασμένα.

Ειδικά όταν ο Χαρίλαος θα είναι κατάμεστος και το πάθος θα ξεχειλίζει!

Τι όχι;

Τα εισιτήρια πάντως κυκλοφόρησαν Δευτέρα, με τον ΠΑΟΚ τρεις εβδομάδες πριν, είναι και το πως θα προλάβουν, αν και στο μιλητό κάνουν θαύματα.

Ανακοίνωσαν sold out έχοντας κόψει 16χιλ εισιτήρια κι ο μπατίρης τους ευχαρίστησε 25χιλ κόσμο, ενώ το γήπεδό τους δε χωράει τόσους.

Θα μου πεις κατέβασαν 30χιλ στην Αθήνα, με άλλους τόσους βάζελους απέναντι συν τις νεκρές ζώνες, σε γήπεδο χωρητικότητας 60χιλ. σε άδεια καρεκλάκια και το γήπεδο που ξεχείλωσαν λες και είναι σώβρακο, θα κολλήσουν;

ΥΓ. Ο Σταύρος Κόλκας ανέβασε στον τοίχο του δυο φωτογραφίες από ΟΑΚΑ, όπου ο Τζήλος έχει ξεπεράσει στο σπριντ τους αμυντικούς του «ο Άρης».

Να το στείλουμε στην Uefa,  μπας και δουν οι αξιωματούχοι πόσο καλά γυμνασμένοι είναι οι Έλληνες διαιτητές και τους αναβαθμίσουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ