Η δουλειά τους είναι να πλήττουν  τον Ολυμπιακό

Η δουλειά τους είναι να πλήττουν  τον Ολυμπιακό

Το -3 της… Αστυνομίας που για άλλη μια φορά βρήκε τον τρόπο να μπλέξει τον Ολυμπιακό και το μεροκάματο των στημένων στην γωνία.

Θα ξεκινήσω ανάποδα. «Ευτυχώς δεν κέρδισαν οι μολότοφ» είχα γράψει όταν η ΑΕΚ πρωτόδικα τιμωρήθηκε με -3 για τα σοβαρά επεισόδια που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί της στο ΟΑΚΑ. Τότε οι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν αποφασίσει στο ημίχρονο να παίξουν… πόλεμο με την Αστυνομία πετώντας μεταξύ άλλων και μολότοφ. Τα σοβαρά επεισόδια είχαν γίνει στον εν γένει περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και η ΑΕΚ σωστά είχε τιμωρηθεί με την αφαίρεση των βαθμών από την στιγμή που η Αστυνομία έγραψε όσα έγιναν στην έκθεση της. Και για να μην το κουράζουμε για το συγκεκριμένο πρόβλημα τοποθετήθηκε δημόσια ο Μελισσανίδης και είπε ξεκάθαρα πως το πρόβλημα της ΑΕΚ ήταν οι οργανωμένοι που έκαναν τα επεισόδια και την πλήρωσε η ομάδα.

Η επιστροφή στα όσα έγραφα για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ προφανώς έχει να κάνει για τα όσα θα αναφέρω αναφορικά με τα γεγονότα στην Πάτρα. Όπου δεν είχαμε οπαδούς να θέλουν να παίξουν… πόλεμο με την Αστυνομία. Είχαμε την Αστυνομία να θέλει να παίξει πόλεμο με τους οπαδούς. Την Αστυνομία να αποφασίζει να ρίξει δακρυγόνα σε μια θύρα που είχε και γυναίκες και παιδιά και ηλικιωμένους, την Αστυνομία να θέλει να φτιάξει την κατάσταση όπως ακριβώς, προφανώς τις ζήτησαν οι ανώτεροι της. Ποιοι είναι οι ανώτεροι της; Αυτοί που, δυστυχώς, κυβερνούν ακόμη αυτή την χώρα. Η Κυβέρνηση της κωλοτούμπας που ένα από τα προγραμματικά της έργα είναι να πλήττει όπου μπορεί και όπου σταθεί τον Ολυμπιακό και τον  Μαρινάκη.

Στην Πάτρα δεν βρήκαν την ευκαιρία απλά. Γιατί αν οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν προκαλέσει τα επεισόδια, θα σου έγραφα φίλε αναγνώστη  τα ίδια που σου έγραψα και για τους οπαδούς της ΑΕΚ. Όπως πέρσι στο Καραϊσκάκη τόνιζα πως το -3 μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ ήρθε γιατί οι οπαδοί του Ολυμπιακού έδωσαν το δικαίωμα στην αστυνομία να τυλίξει την ομάδα τους σε μια κόλλα χαρτί.

Στην Πάτρα δημιούργησαν την ευκαιρία τα ΜΑΤ, προφανώς αφού έβλεπαν πως «δουλειά δεν γίνεται» έπιασαν δουλειά αυτά. Και κατάφεραν ένα ματς που κυλούσε ομαλά, ένα ματς που δεν υπήρχε ο παραμικρός φόβος για να συμβεί κάτι να το μετατρέψουν σε… πάρτι δακρυγόνων.

Και να επιδιώξουν να φέρουν τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με βαριές ποινές. Αφαιρέσεις βαθμών, τιμωρία της έδρας, βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Και μετά την Αστυνομία που έκανε… την δουλειά της κατά του Ολυμπιακού ανέλαβαν οι γνωστοί μεροκαματιάρηδες που είναι στημένοι στη γωνία. Βασικά δεν χρειάζεται να είναι στην γωνία, δημιουργούν από μόνοι τους «γωνίες» αν χρειαστεί για τον Ολυμπιακό. Ο ρόλος τους είναι γνωστός πλέον εδώ και χρόνια. Και δεν μιλώ για τους στερημένους για δεκαετίες που βλέπουν τη χαρά του πρωταθλήματος να έρχεται. Αυτοί είναι φυσιολογικό μετά από δεκαετίες να νοιώθουν οι… Βασιλιάδες του κόσμου. Ας τους αφήσουμε να το χαρούν, άνθρωποι είναι και αυτοί, δεν ξέρει ποτέ κανείς πότε θα το ξαναζήσουν αυτό που ετοιμάζονται να ζήσουν φέτος.

Στους γνωστούς και μη εξαιρετέους εξυγιαντές – προπαγανδιστές κατά του Ολυμπιακού αναφέρομαι που αλλάζουν κανονισμούς στο άψε-σβήσε, δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα να διαστρεβλώσουν τα πάντα για να παρουσιάσουν αυτό που ακριβώς θέλουν. Την τιμωρία του Ολυμπιακού με κάθε τρόπο. Χρόνια τώρα άλλωστε τον… υποβίβαζαν με κάθε αφορμή. Τώρα που νοιώθουν και ισχυροί κάνουν και την νύχτα μέρα αν χρειαστεί.

Όλο το συστηματάκι λοιπόν που στήθηκε μαεστρικά από τους πρώην πια συνεταίρους της εξυγίανσης και βεβαίως την Κυβέρνηση απέδωσε έστω και με καθυστέρηση τα αναμενόμενα. Ο στόχος άλλωστε ήταν να πληγεί ο Ολυμπιακός,  για αυτό και όταν αυτό συνέβη διέλυσαν μεταξύ τους. Να πληγεί με κάθε τρόπο όπως συνέβη πέρσι στο πρωτάθλημα όπου ο κακός αγωνιστικά Ολυμπιακός βρέθηκε πρώτος στην βαθμολογία για να έρθει ο Παπαπέτρου να τον τελειώσει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και την Αστυνομία να του κοτσάρει και ένα -3 για σιγουριά. Ένας κακός πάντα αγωνιστικά Ολυμπιακός που πέρσι μετά το ντέρμπι της Τούμπας είχε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο κόλπο του πρωταθλήματος κερδίζοντας τον ΠΑΟ στο άδειο λόγω τιμωρίας Καραΐσκάκη, αλλά βρέθηκε πάλι ο διαιτητής της εξυγίανσης να σφυρίξει πέναλτι έξω από την περιοχή για να ισοφαρίσουν οι πράσινοι στο 90′.

Και φέτος  άπαντες τρόμαξαν με την δυναμική που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα και φρόντισαν να του κόψουν την φόρα. Η… εξυγίανση φρόντισε να του βάλει δύσκολα και σε συνδυασμό με την γκίνια του και τα λάθη του Ολυμπιακού βρέθηκε νωρίς στο -6. Προφανώς δεν τους αρκεί αυτή η διαφορά για αυτό και η Αστυνομία έπιασε δουλειά στην Πάτρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ