Άρης : Παιχνίδι κερδών με τον Ολυμπιακό

Άρης : Παιχνίδι κερδών με τον Ολυμπιακό

Ο Άρης μπορεί να αποκομίσει πολλαπλά οφέλη από την κυριακάτικη (04/11) αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έρχεται, ίσως, την κατάλληλη στιγμή για τον Άρη. Η ομάδα χρειάζεται μια σημαντική νίκη, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, προκειμένου να πάρει και πάλι τα πάνω της. Και 10-0 να κέρδιζε τον Αήττητο Σπάτων, δεν θα είχε σημασία. Μια νίκη, όμως, επί του Ολυμπιακού θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Βαθμολογικά, ο Άρης θα μείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα βρίσκεται εντός της διεκδίκησης των στόχων του. Με δεδομένες, μάλιστα, τις απώλειες που θα έχουν οι ομάδες που προπορεύονται, καθώς παίζουν μεταξύ τους, θα πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην κορυφή.

Ψυχολογικά, η ομάδα χρειάζεται μια νίκη σε σημαντικό παιχνίδι. Απέναντι σε ομάδα της πρώτης πεντάδας. Με νίκη στο Κλεάνθης Βικελίδης θα αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, στις εξέδρες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όποιος γελάσει με το τελευταίο, προφανώς δεν έχει μπει στο Facebook τις τελευταίες ημέρες να δει τι επικρατεί.

H ομάδα πρέπει, επιτέλους να ξεκινήσει να παίρνει και αποτελέσματα με βάση την ποιότητα και τις δυνατότητες της. Οι απαιτήσεις υπάρχουν γιατί υπάρχει πίστη σε αυτήν την ομάδα. Φτάνει η επίδειξη ποδοσφαιρικής απώλειας, φτάνει το να αδικεί ο Άρης τον εαυτό του.

Υ.Γ Ο Ερέρα φαίνεται ότι θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Υπάρχουν, ακόμα, τρεις ή τέσσερις θέσεις για τις οποίες δεν έχει αποφασίσει ακόμα ο Ισπανός τεχνικός.

Υ. Γ 1 Πολλά διαβάζουμε και ακούμε και κάποιοι πραγματικά θα μας τρελάνουν σ αυτήν την πόλη. Ποιος σας είπε, εσάς, κύριοι ότι ο Άρης είναι ευχαριστημένος από τον ορισμό του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Ο Άρης ήθελε ξένο διαιτητή , το ζήτησε από την ΚΕΔ σε όλα τα ντέρμπι, αλλά μάλλον το έχετε ξεχάσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ