Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος

Ο πανικός είναι κακός σύμβουλος

Ανεξάρτητα από τις αποφάσεις που θα ληφθούν το ζητούμενο είναι να επανέλθει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ότι και να λέει ο καθένας από εμάς, ότι και να γράφει, ότι και να λέει, ότι και να συζητάει με τους φίλους του ή τους γνωστούς του, το δεδομένο είναι ένα. Τις αποφάσεις θα τις πάρουν οι αρμόδιοι. Αυτοί που έχουν την ευθύνη. Ο πρόεδρος, δηλαδή, της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αθλητικός διευθυντής, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Ανεξάρτητα από την απόφαση που θα ληφθεί στο θέμα προπονητή, ανεξάρτητα από το αν τελικά αποχωρήσει ή παραμείνει ο Πάκο Ερέρα, το ζητούμενο είναι ένα. Να επανέλθει η ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα πρέπει να φροντίσουν για να γίνει αυτό, αυτοί που έχουν την ευθύνη.

Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα βρίσκεται υπό καθεστώς πίεσης από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Σου βγάζει την αίσθηση ότι όταν δεχτεί γκολ, όπως έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν έχει τα ψυχολογικά αποθέματα να αντιδράσει , παρά το γεγονός ότι βρισκόμασταν μόλις στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης.

Αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτό γίνεται, μόνο, μέσα από θετικά αποτελέσματα, κακά τα ψέματα. Μόνο οι νίκες μπορούν να επαναφέρουν το καλό κλίμα των πρώτων αγωνιστικών. Ανεξάρτητα από το αν οι άνθρωποι της ΠΑΕ θεωρήσουν ότι αυτό μπορεί να το καταφέρει ο Πάκο Ερέρα ή θα πρέπει να έρθει άλλος προπονητής, το σημαντικό είναι ότι ο Άρης θα πρέπει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών.

Ακόμα, αυτό που θα πρέπει να αποβάλλει ο οργανισμός που λέγεται Άρης, είναι αυτή η καταραμένη εσωστρέφεια , που τον «κατατρώει» εδώ και χρόνια. Μετά από κάθε ήττα, μάλιστα, γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, λες και μερικοί τρέφονται από αυτήν. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να προχωρήσει και αποφάσεις με γνώμονα το καλό της.

Υ.Γ Ούτε μια, ούτε δυο, ούτε τρεις. Πέντε φορές έμεινε πίσω στο σκορ ο Άρης στο πρωτάθλημα και ούτε μια δεν κατάφερε να αντιδράσει και να γυρίσει το σκορ. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ