Πήρε ο Βλάνταν την προπονητική ταυτότητα του Γιούργκεν;

Πήρε ο Βλάνταν την προπονητική ταυτότητα του Γιούργκεν;

Αν η Λίβερπουλ λοιπόν τυχαίνει να έχει μια τόσο άσχημη βραδιά, πως είναι δυνατόν να μην τυχαίνει κάτι τέτοιο στην ΑΕΚ που την «εξαφάνισε» ο Παναθηναϊκός ή στον Ολυμπιακό που έμεινε εξαφανισμένος για ένα ημίχρονο και βάλε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Τι να κάνουμε; Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες και στους καλύτερους προπονητές. Συνέβη και στον Γιούργκεν Κλοπ. Του την έφερε στο εντυπωσιακό Μαρακανά ο δικός μας Μιλόγεβιτς. Η Λίβερπουλ άρπαξε ένα ξεγυρισμένο δίφραγκο από τον Ερυθρό Αστέρα και τώρα έμπλεξε με δική της ευθύνη στον όμιλο. Τέτοια εμφάνιση από την Λίβερπουλ δεν την περίμενε κανείς. Αυτή είναι που αξίζει να συζητηθεί περισσότερο κι από την ήττα. Ολόκληρη Λίβερπουλ και είναι ζήτημα αν μπόρεσε να δημιουργήσει δυο φάσεις της προκοπής. Άφαντος ο Σαλάχ, αναιμικός ο Μανέ, λίγος ο Λαλάνα, άστοχος ο Στάριτζ κι οι «κόκκινοι» έπαθαν μεγάλο κάζο. Τους έβλεπες και δεν μπορούσε να είσαι σίγουρος πως στο γήπεδο ήταν οι κανονικοί παίκτες της ομάδας του Κλοπ ή κάποιοι άλλοι που είχαν βάλει τις μουτσούνες τους.

Οσα γράψω παρακάτω δεν έχουν πρόθεση να μειώσουν την μεγάλη νίκη των παικτών του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στου οποίους συμπεριλαμβάνονται ο Μπεν και ο Μάριν οι οποίοι φόρεσαν χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού. Αν η Λίβερπουλ λοιπόν τυχαίνει να έχει μια τόσο άσχημη βραδιά πως είναι δυνατόν να μην τυχαίνει κάτι τέτοιο στην ΑΕΚ που την «εξαφάνισε» ο Παναθηναϊκός ή στον Ολυμπιακό που έμεινε εξαφανισμένος για ένα ημίχρονο και βάλε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Τα σημειώνω αυτά γιατί όταν συνέβησαν στις ελληνικές ομάδες ξεσηκώθηκαν και ο θόρυβος ήταν πολύ μεγάλες όπως ισοπεδωτικές ήταν και ορισμένες από τις κριτικές που διαβάσαμε. Τι να κάνουν τώρα οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ. Να δώσουν φύλλο πορείας στον Κλοπ ή να προγράψουν ποδοσφαιριστές. Αν έβλεπε κανείς την Λίβερπουλ και τύχαινε να είναι οπαδός της θα έβγαινε από τα ρούχα του. Δεν μπορούσε να κάνει ούτε μια επίθεση της προκοπής να προκύψουν κάποιες συνεργασίες ανάμεσα στους παίκτες της.  Ο Λούκας Πάβκοβ ο σέντερ φορ της ομάδα του Ερυθρού Αστέρα πήρε στις φάσεις των δυο γκολ παραμάζωμα και στον αέρα και στο χορτάρι τον Βαν Ντάικ και τον Ματίπ. Μέχρι το ματς όλοι αγνοούσαμε την ύπαρξή του.

Δεν ωφελεί λοιπόν σε τίποτα η αποκαθήλωση παικτών και προπονητή από μια τρανταχτή αποτυχία. Αυτό ισχύει κυρίως για τον Αρη όπου όλοι συμφώνησαν πως η ωραία ομάδα που βλέπαμε ήταν προϊόν της δουλειάς του Ερέρα. Μόλις ο Ισπανός έχασε τα απανωτά ντέρμπι είδε τον δρόμο της εξόδου. Μια απογοήτευση οδήγησε σε μια αψυχολόγητη ενέργεια. Υποθέτω ότι στην Λίβερπουλ δεν διανοήθηκε κανείς να στείλει αδιάβαστο τον Κλοπ επειδή στο Βελιγράδι κάποιοι έπαιξαν σαν υπνωτισμένοι. Ούτε έχουν τη γνώμη πως ο φίλος Μιλόγεβιτς του αφαίρεσε την προπονητική ταυτότητα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ