Ομάδα και κόσμος μια «γροθιά» και πανέτοιμοι για τις «μάχες»

Ομάδα και κόσμος μια «γροθιά» και πανέτοιμοι για τις «μάχες»

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γεμίζουν το Καραϊσκάκη αύριο και την Κυριακή και δείχνουν πως είναι πάντα δίπλα στην ομάδα τους. Η μεγάλη δύναμη είναι εδώ και ορθώνει το τεράστιο ανάστημα σε όσους θέλουν να βλάψουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ τη Ντουντελάνζ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του λιμανιού θα φιλοξενήσει τον μεγάλο της αντίπαλο, Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια για τους ερυθρόλευκους και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη χρονικά περίοδο, καθώς ο Ολυμπιακός δέχεται πόλεμο από παντού, κάτι που άλλωστε φαίνεται και από τα τελευταία γεγονότα με την προβοκάτσια στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Παναχαϊκή και την κλήση των πειραιωτών σε απολογία.

Ο στόχος τους είναι προφανής αλλά από την άλλη πλευρά η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού, ο κόσμος της ομάδας στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα μήνυμα που θα πρέπει όλοι να λάβουν υπόψιν καθώς ομάδα και κόσμος είναι μια «γροθιά» και το κυριότερο, είναι πανέτοιμοι για «μάχες».

Το Καραϊσκάκη θα είναι γεμάτο και στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, με τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά να δείχνουν πως είναι πάντα στο πλευρό του Ολυμπιακού. Κι όχι μόνο θα είναι γεμάτο αλλά θα είναι ένα «ηφαίστειο» για να στηρίξει με φωνή και τραγούδι την προσπάθεια των ερυθρόλευκων.

Αυτή όμως η παρουσία είναι κι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση αλλά απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που θέλουν να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Με λάθος ομάδα διάλεξαν να τα βάλουν και θα το καταλάβουν στην πορεία. Ο Ολυμπιακός προχωρά ενωμένος και δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. Έχουμε ξαναπεί ότι από την μέρα ίδρυσης του είναι μαθημένος να δίνει μάχες κι αυτή η φιλοσοφία δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ. Δεν άλλαξε σε εποχές που ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και φυσικά δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τώρα που είναι πανίσχυρος και μεταξύ των κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ.

Το Καραϊσκάκη λοιπόν θα δείξει για ακόμα μια φορά την τεράστια δυναμική του και οι παίκτες του Ολυμπιακού καλούνται να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και στα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν. Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πάρουν δύο νίκες στα ματς με Ντουντελάνζ και Παναθηναϊκό και πρέπει να «μασάνε σίδερα» και αύριο βράδυ και την Κυριακή.

Θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη του Ολυμπιακού. Κι από την στιγμή που οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας θα γεμίσουν το φαληρικό γήπεδο θα πρέπει και οι παίκτες του Ολυμπιακού να τα δώσουν όλα για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα πάει στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός βροντοφωνάζει πως προχωράει και κοιτάζει μπροστά. Δεν φοβάται κανέναν και όπως προαναφέραμε είναι πανέτοιμος για να δώσει όχι μία και δύο, αλλά χίλιες δύο μάχες. Ας το έχουν καλά υπόψιν τους όλοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ