Νίκη για να διαγράψει τη μουτζούρα της Τούμπας

Νίκη για να διαγράψει τη μουτζούρα της Τούμπας

Στο μυαλό των παικτών και του τεχνικού τιμ, του ΠΑΟΚ, άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη δεν πρέπει να υπάρχει στην αναμέτρηση με τη Βίντι. Η ομάδα του Δικεφάλου εκτός από τους βαθμούς της νίκης, οφείλει και μια πειστική εμφάνιση για να αποδείξει πως δεν παίζει μόνο για το αποτέλεσμα.

Τα δύσκολα παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ δεν σταμάτησαν στο Περιστέρι. Συνεχίζονται καθώς αυτό που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης (8/11) στη Βουδαπέστη είναι εξίσου κρίσιμο και σημαντικό. Ο Δικέφαλος, αύριο, θα βάλει το ευρωπαϊκό του κουστούμι για να παίξει με τη Βίντι. Μια ομάδα που μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης εξαιτίας της κακής εμφάνισης των Ασπρόμαυρων στην Τούμπα. Εκεί όπου παίκτες και Λουτσέσκου έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με σκυμμένα τα κεφάλια μετά την ήττα με 2-0. Άλλο αποτέλεσμα εκτός τη νίκη δεν υπάρχει. Μια νίκη που θα διαγράψει και την «μουτζούρα» της πρώτης συνάντησης. Με αυτή τη σκέψη ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει καταστρώσει ήδη σε πολύ μεγάλο βαθμό το πλάνο με το οποίο, ο ίδιος και οι παίκτες του αναχώρησαν για την Ουγγαρία.

Για τον κόσμο της ομάδας, δεν φτάνει μόνο η νίκη. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω. Μια πειστική εμφάνιση. Εκτός από την αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και το δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ δεν θυμίζει τον περσινό ΠΑΟΚ. Αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να προσπερνάει επειδή η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα. Χρειάζεται και κάτι παραπάνω για να πείσει όλο το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας ότι είναι το νούμερο ένα φαβορί για το DOUBLE, αλλά και για κάτι μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Οι προσδοκίες γεννήθηκαν από τις καλοκαιρινές εμφανίσεις της ομάδας στα προκριματικά του Champions League και από το ρόστερ που διαθέτει.

Στις τελευταίες προπονήσεις ο Ράζβαν Λουτσέσκου έδειξε ότι προσανατολίζεται να κατεβάσει την ομάδα στη Βουδαπέστη με συνταγή ΜΠΑΤΕ, στο συγκεκριμένο ματς στη Λευκορωσία ο Δικέφαλος είχε κάνει την καλύτερη ευρωπαϊκή εμφάνισή του. Η τριάδα Ζαμπά, Λημνιός και Πέλκα στον άξονα συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Ο Ρουμάνος θέλει η ομάδα του αποκτήσει ταχύτητα και ενέργεια, κάτι που έλειψε στο ματς με το Περιστέρι και στέρησε από την ομάδα την 9η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Από ‘κει και πέρα, υπάρχει ένας προβληματισμός για το αν πρέπει να ξεκουραστεί ο Κάνιας, καθώς έχει παίξει διαδοχικά ματς. Αν αυτός επικρατήσει, τότε ο παρτενέρ του Βέρνμπλουμ θα είναι ο Σάκχοφ ή ακόμη και ο Ελ Καντουρί, αν πάει σε φουλ επιθετικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ