Μόνο ο Άρης

Μόνο ο Άρης

Μονόδρομος η στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα που μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Ο Πάκο Ερέρα αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Σωστό ή λάθος , είναι μια απόφαση που θα κριθεί στο τέλος. Η ευθύνη ή τα εύσημα θα πάνε σε αυτούς που την πήραν, όπως το ίδιο ισχύει και για την επιλογή του αντικαταστάτη του. Ο Άρης, όμως, δεν έχει τα χρονικά περιθώρια να μείνει εκεί.

Όπως δεν έχει, φυσικά, κανέναν λόγο να μηδενίζει προσφορές, ακολουθώντας πρακτικές που στο παρελθόν αποδείχτηκαν εξαιρετικά επιζήμιες για τον σύλλογο. Ο Άρης ευχαριστεί όποιον προσέφερε από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου, δίνοντας, μάλιστα, όραμα, όμως μέχρι εκεί. Πρέπει να στρέψει την προσοχή του στην επόμενη μέρα.

Ο οργανισμός που λέγεται Άρης οφείλει συσπειρωμένος να μπει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Με στόχο η ομάδα να πετύχει τον μίνιμουμ στόχο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που είναι η έξοδος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για να κάθεται να μαλώνει ο ένας με τον άλλον. Η στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι μονόδρομος, προκειμένου να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν στηρίζεται κανένας πρόεδρος, κανένας προπονητής, κανένας τεχνικός διευθυντής, κανένας παίκτης.  Άπαντες έχουν υποχρέωση να στηρίξουν τον Άρη.

Υ.Γ  Την δεδομένη χρονική στιγμή ο Σάββας Παντελίδης είναι η μοναδική επιλογή Έλληνα προπονητή που εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη, πάντα υπό προϋποθέσεις. Αν, δηλαδή, λύσει την συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης.

Υ.Γ 1 Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης έχουν  ξεκινήσει, ήδη, επαφές με τρεις ξένους τεχνικούς, προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμοι, στην περίπτωση που δεν έχει θετική έκβαση το θέμα Παντελίδη.

Υ.Γ 2 Εκτός από τον προπονητή και οι παίκτες θα πρέπει να αναλάβουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης και να παρουσιαστούν πιο αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ