Το χαρτί κάνει μαραθώνιο χωρίς σέλα και με mountain bike…

Το χαρτί κάνει μαραθώνιο χωρίς σέλα και με mountain bike…

Οι αλήθειες τρομάζουν τους ενόχους, όπως τα χαρτιά που μυξοκλαίνε σαν ανοργασμικές γεροντοκόρες! Ούτε το τρολ μας φοβίζει, καλύτεροι είμαστε.

Μια χαρά το προέβλεψα τελικά με αυτόν τον Σαντοριναίο, ο τύπος είναι περίπτωση και μαζί θα ζήσουμε ανεπανάληπτες στιγμές. Με αφορμή ανάρτηση του Σπύρου Οικονομόπουλου που μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Ουγγαρία ανέβασε φωτό μας τύπισσας που κάνει ποδήλατο και της έχει ξεχαρβαλωθεί η σέλα, έγραψε:

«Όταν ως ευρύτερος οργανισμός έχεις υιοθετήσει μία ρητορική παραπομπής στο μίσος με τις αναφορές «εμείς ή κανείς», όταν ο προπονητής σου συγκρίνει την Ελλάδα με την ναζιστική Γερμανία κι αποκαλεί «κλέφτες» τους πρωταθλητές, όταν σπιλώνεις πρόσωπα με ασυνείδητο τρόπο, τότε τι περιμένεις ακριβώς να συμβεί; Όταν σπέρνεις ασέβεια, θερίζεις απέχθεια. Το προσβλητικό και σεξιστικό «χιούμορ» του Σπύρου Οικονομόπουλου είναι καταδικαστέο αλλά πλήρως ενταγμένο σ’ ένα νοσηρό περιβάλλον που διαμορφώθηκε σταδιακά στις δεκαετίες ανυποληψίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας μην πέφτουν οι υποκριτές από τα σύννεφα. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι καταδικασμένο σε θάνατο»

Εισαγωγικά να επισημάνω πως η ανάρτηση του Οικονομόπουλου δε με χάλασε καθόλου, αυτό ακριβώς είναι το νόημα της καζούρας. Όταν εμείς κάνουμε πλάκα στα χαρτιά και στα κολάρα γι΄αποτυχίες τους, θα δεχτούμε και τη δική τους, έτσι πάνε αυτά. Αν δεν έχεις κουράγιο να συμβιβαστείς με πάσης φύσεως πειράγματα, άλλαξε ενδιαφέροντα και ασχολήσου με πιο ευγενή σπορ, το ποδόσφαιρο όπως και η ζωή είναι κύκλος, με τα πάνω και τα κάτω.

Δε βρίσκω επίσης καθόλου σεξιστικό το χιούμορ του Οικονομόπουλου, με αυτές τις νεοτεριστικές λεκτικές ερμηνείες, ανέκαθεν δε τα πήγαινα καλά.

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, κάθε φορά που πάνω στον καφέ με την παρέα βλέπαμε θηλυκό με ωραία πίσω κίνηση, το πιο σύνηθες σχόλιο που ακουγόταν ήταν «πω πω μια κ@λ@ρα…».

Η παρέα του Σαντοριναίου  θα έστρεφε αλλού το βλέμμα της, ή θα μονολογούσε «η γυνή φέρει ιδεατούς γλουτούς». Αν έλεγαν κάτι παραπάνω, θα έπαυαν να είναι φίλοι του Σαντοριναίου, εικάζω λοιπόν πως οι κοινωνικές συναναστροφές του ήταν ανάλογες του Τομ Χανκς, στον «Ναυαγό»

Για τα μάτια του κόσμου πάντως, καταδίκασε το χιούμορ του Οικονομόπουλου, το δικαιολόγησε όμως!

Αγανάκτησε ο άνθρωπος, με τόσα που ακούει από τους ούγκανους του Βορρά και ξέσπασε. Δε φταίει αυτός, αλλά το περιβάλλον που δημιούργησαν οι κάφροι ΠΑΟΚτσήδες..!!!

Ο κάθε Οικονομόπουλος λοιπόν έχει δικαίωμα να αγανακτεί και να ξεφεύγει, σύμφωνα με τις νοητικές διαδρομές του Σαντοριναίου, εμείς δεν είχαμε δικαίωμα να αντιδράσουμε όταν είδαμε την ομάδα του να παίζει θέατρο, παριστάνοντας πως τρόμαξε από μια φωτό, αφού προηγουμένως είχε ακυρώσει καθαρό γκολ.

Όσο για το μολυσμένο περιβάλλον,  αυτό δεν το δημιούργησαν οι θεατρίνοι που κέρδισαν το πρωτάθλημα στα χαρτιά παριστάνοντας τους τρομοκρατημένους, εμείς οι αλήτες φταίμε, που παίξαμε ποδόσφαιρο και συνεχίζαμε να θέλουμε το ίδιο…

Ούτε ο Σαββίδης έπρεπε να εκραγεί βλέποντας να αλλοιώνεται με τον πιο ξεδιάντροπο και πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά, τρόπο, ένα πρωτάθλημα, ούτε ο Λουτσέσκου είχε δικαίωμα να επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία, πως η ομάδα του μάζεψε περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλον στο χόρτο, κάνοντας συγκρίσεις με την Γερμανία του Χίτλερ.

Δεκτό, αρκεί να ενημερωνόταν σε ποια άλλη χώρα συνέβη κάτι παρόμοιο, να έφερνε εκείνη ως παράδειγμα.

Εναλλακτικά, μπορούσαν να αναφέρουν ποια ομάδα μάζεψε περισσότερους πόντους στα γήπεδα.

Για δώδεκα βαθμούς που διανεμήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, αντιδράσαμε με δυο ειρηνικά συλλαλητήρια, βαφτίζοντας το πρωτάθλημα χάρτινο, επειδή έτσι ήταν.

Η ομάδα του Σαντοριναίου όρισε το υλικό, αρνούμενη υποκριτικά να αγωνιστεί, αναθέτοντας την απόφαση για την ανάδειξη του πρωταθλητή, στα δικαστήρια!

Δική της επιλογή ήταν, αλλά δεν πρέπει να λέμε την αλήθεια, για να μην ταράσσεται ο ψυχικός κόσμος των χάρτινων.

Σημειώστε επίσης, πως ο Οικονομόπουλος δεν είχε σχέση με την υπόθεση, δεν ήταν εκ των πρωταγωνιστών, ούτε ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε μαζί του, ένας παρατηρητής-χαρτοβετεράνος είναι.

Σύμφωνα με τον Σαντοριναίο πάντως, έχει ελαφρυντικά.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ όμως, όπως κι ο προπονητής που ήταν άμεσα εμπλεκόμενοι, δεν έχουν δικαιολογίες, όφειλαν να κάνουν τουμπεκί, για να μην θυμίζουν στους Σαντοριναίους, τις αλήθειες που ντρέπονται, όταν τις διαβάζουν.

Για το θέατρο που έπαιξαν δε ντρέπονται καθόλου, αναμενόμενο για ομάδα που προσβάλει την καταγωγή της. Η κλοπή κι η απάτη, είναι στο dna της..

Αυτό συνιστά λοιπόν καταδίκη του ποδοσφαίρου, Σαντοριναίε, να παίζουν θέατρο οι ομάδες και να κερδίζουν τίτλους στα χαρτιά, αποφεύγοντας να αγωνιστούν στο χορτάρι.

Κάτι που ήταν απόφαση της δικής σου ομάδας, μπορούσατε να βγείτε έξω και να συνεχίσετε όπως είπε ο Κομίνης, αντ΄ αυτού επιλέξατε να κρυφτείτε πίσω από μια φωτογραφία.

Από πλευράς μας, το να λέμε την αλήθεια δεν είναι επιλογή αλλά υποχρέωση, έναντι του ποδοσφαίρου, της ιστορίας και των ιδρυτών μας.

Εσείς αποφεύγετε συνειδητά ν΄αναφερθείτε στην αλήθεια και ακολουθείτε την αλαζονική πεπατημένη της ομάδας σας, επιμένοντας να κρύβεστε πίσω από μια φωτό, λες και δεν υπήρξε ούτε πριν, ούτε μετά.

Δε μας είπατε ποτέ αν το γκολ του Βαρέλα καλώς μέτρησε αρχικά, δε μας εξηγήσατε για τα χαμόγελα των τρομοκρατημένων στα αποδυτήρια, ούτε για τις δηλώσεις Κονέ πως «θέλαμε να μάθουμε αν μέτρησε το γκολ για να επιστρέψουμε και είχαμε κρυώσει μετά από τόση ώρα αναμονής..»,

Ποτέ δεν αναφέρατε επίσης, τι προβλέπει ο ΚΑΠ για εκείνους που δηλώνουν πως αποχωρούν χωρίς να έχει αποφασίσει σχετικά ο διαιτητής. Όπως επίσης ποια διάταξη δίνει δικαίωμα στις ομάδες, να θέτουν όρους για να συνεχιστεί ένα παιγνίδι.

Απαντήσεις στα παραπάνω δεν πήραμε ποτέ, προφανώς η σέλα και τα 21 στρέμματα είναι πιο ποδοσφαιρικά θέματα, οπότε χρήζουν ανάλυσης μέσω αναρτήσεων.

Όποιος δοκίμαζε να πιάσει την καυτή πατάτα των πραγματικών περιστατικών χωρίς ν΄απομονώνει όσα τον βολεύουν, θ΄αναγκάζονταν να κάνει ο ίδιος ποδήλατο, χωρίς σέλα, αλλά το χάρτινος δε σημαίνει και κορόιδο…

Όπως διαπιστώνετε, όχι μόνο δε μας χαλάει καθόλου να συζητάμε ασταμάτητα για τα πάντα αλλά το επιδιώκουμε κιόλας, οι αλήθειες δε φοβίζουν εμάς, αλλά τους ενόχους!

Τα χαρτιά στην προκειμένη, που μυξοκλαίνε σαν ανοργασμικές γεροντοκόρες, όποτε τις διαβάζουν!

Αν εμείς κάναμε κάνα δυο διαδρομές χωρίς σέλα και πιθανότατα κάνουμε άλλες τόσες μέχρι το φινάλε, αυτοί ως γνήσιοι μερακλήδες, έβγαλαν τη σέλα για μαραθώνιο, με mountain bike!

Ούτε το τρολ μας ενοχλεί όπως διαπιστώνετε και σε αυτό, ασυναγώνιστοι είμαστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ