Νίκησε Απόλλωνα, πίεση και διαιτητικά λάθη

Νίκησε Απόλλωνα, πίεση και διαιτητικά λάθη

Ο Άρης κέρδισε τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς, αλλά κυρίως ηρεμία στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ο Άρης δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης  στο σημερινό παιχνίδι της Ριζούπολης. Ήταν, όμως, αποτελεσματικός, έβγαλε αντίδραση όταν έπρεπε και αυτή τη φορά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι, όταν βρέθηκε στο καναβάτσο, από το γκολ της ισοφάρισης των γηπεδούχων που δεν έπρεπε ποτέ να μετρήσει, καθώς ο Κύργιας ήταν σε αντικανονική θέση.

Ο Άρης κέρδισε μια ομάδα που έπαιζε ένα από τα τελευταία χαρτιά της, σε ότι αφορά τη απέλπιδα προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην  κατηγορία. Βρήκε, μάλιστα, έναν αντίπαλο στην καλύτερη ψυχολογική του κατάσταση, καθώς προερχόταν από την κατάκτηση του πρώτου του βαθμού στο πρωτάθλημα, απέναντι  στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η ομάδα είχε να αντιμετωπίσει εκτός από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το λάθος του βοηθού στη φάση του γκολ της ισοφάρισης, και την πίεση και το άγχος, που είχαν προκαλέσει τα τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα. Ήταν φανερό από τις αντιδράσεις των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ότι είχαν καταλάβει και αυτή ότι η νίκη ήταν το μοναδικό αποδεκτό αποτέλεσμα.

Η ομάδα των Τερζή και Μελισσά επικράτησε εξαιτίας της ποιότητας που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο κάποιοι παίκτες της. Ο Μπρούνο Γκάμα, που επέτρεψε στις καλές εμφανίσεις, ο Ματέο Γκαρσία, αλλά και ο Ντιγκινί, που έκανε μια μαγική ασίστ με τακουνάκι, στο γκολ της νίκης του Άρη.

Η νίκη αυτή δίνει στον Άρη χρόνο και ηρεμία, για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος. Κυρίως, δίνει την ευκαιρία στον νέο προπονητή, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Σάββας Παντελίδης, να ενσωματωθεί στην ομάδα υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Άρης την είχε ανάγκη αυτή την νίκη, ήταν μονόδρομος η κατάκτηση των τριών βαθμών και τα κατάφερε. Υπήρξαν παιχνίδια που έπαιξε μπαλάρα στο δεύτερο ημίχρονο και τα έχασε. Σήμερα σημασία είχε η ουσία , έστω και με αυτό τον αγχωτικό τρόπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ