Στήριξη στον Άρη

Η ομάδα μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και δεν υπάρχει  άλλος δρόμος για να πετύχει τους στόχους της.

Στήριξη στον Άρη | to10.gr

Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα αντιληπτό από όλους, είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει για τον Άρη η πολυτέλεια να κοιτάξει στο χθες. Η απόφαση για την αλλαγή προπονητή σχολιάστηκε , κρίθηκε, ακούστηκαν πολλά, αλλά μέχρι εκεί.

Αυτοί που την έλαβαν έχουν την ευθύνη και θα κριθούν, όμως, αυτό πρέπει να γίνει με βάση την εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα και όχι βάση προσωπικών συμπαθειών.

Ο Σάββας Παντελίδης  ανέλαβε την ομάδα και θα πρέπει να κριθεί βάση της δουλειά του και όχι για το αν αρέσει ή όχι η φάτσα του σε ορισμένους ή αν έβρισκαν καλύτερο τον Πάκο Ερέρα. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος, αλλά για να φτάσουμε εκεί, θα πρέπει πρώτα ο προπονητής να δουλέψει. Και όπως είπαμε, θα κριθεί γι αυτό.

Ο Άρης μπαίνει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής μας ομάδας. Έχοντας πάρει μια νίκη, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, που του δίνει ηρεμία και χρόνο για να δουλέψει υπό τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο μοναδικός δρόμος που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον οργανισμό που λέγεται Άρης, είναι η στήριξη στο ποδοσφαιρικό τμήμα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί. Δεν στηρίζει κανείς πρόσωπα, αλλά τον Άρη. Που θα πρέπει να αποβάλει σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι του πρωταθλήματος, αυτή τη καταραμένη μιζέρια και τον διχασμό, που τον κατατρώνε εδώ και πολλά χρόνια.

Υ.Γ Είναι θετικό που ο νέος προπονητής, όπως τόνισε, πιστεύει ότι σε γενικές γραμμές η αγωνιστική φιλοσοφία που ακολουθούσε ο Άρης ήταν αυτή που του ταιριάζει , γιατί αλλαγές ριζικές τον  Νοέμβριο είναι δύσκολο να γίνουν.

Υ.Γ 1 Αρκετά τετ α τετ με τους παίκτες του θα κάνει το επόμενο χρονικό διάστημα ο Σάββας Παντελίδης.

 

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο