Να οργανωθούμε λίγο παιδιά…

Να οργανωθούμε λίγο παιδιά…

Η δικαίωση του Ολυμπιακού για την προβοκάτσια στην Πάτρα μπέρδεψε λίγο τους… εξυγιαντές που βάζουν το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο…

Λύσσαξαν άπαντες μετά τα όσα συνέβησαν στην Πάτρα. -3 στο πρωτάθλημα… αποφάνθηκαν άμεσα οι… εξυγιαντές. Διαβάσαμε δεδικασμένα (που δεν υπήρχαν), διαβάσαμε κανόνες (που δεν υπήρχαν), διαβάσαμε διάφορα όμορφα και… εξυγιαντικά καθώς ο στόχος ήταν ο Ολυμπιακός.

Το -3 άλλωστε το κυνηγούν για τον Ολυμπιακό από τότε που τιμωρήθηκε η ΑΕΚ με αυτή την ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για τα επεισόδια που θυμίζω πως ο Μελισσανίδης λίγες μέρες μετά είχε δηλώσει: «Έχουμε αποτύχει με τους οργανωμένους οπαδούς. Τώρα δεχθήκαμε μια σκληρή τιμωρία με αυτά που κάνουν.  Κάτι πρέπει να κάνουμε δραστικό. Δεν γίνεται να βγαίνουν σε κάθε ματς στο ημίχρονο και να κάνουν επεισόδια μόλις δουν ΜΑΤ και να πετούν μολότοφ. Τι είναι αυτά; Τώρα και με την Μπάγερν Μονάχου έγιναν μέσα στο γήπεδο κάποια πράγματα και δεν ξέρουμε αν θα μας ανοίξουν τις εξέδρες με τον Άγιαξ. Τι να πω πια… Κάτι δεν λειτουργεί καλά με τους οργανωμένους και γενικά με το οργανωμένο κομμάτι. Εκεί έχουμε κάνει λάθος και το παραδέχομαι».

Το διαβάσατε καλά ή να το ξαναγράψω; Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ παραδέχθηκε δημόσια πως η σκληρή τιμωρία της ΑΕΚ, το -3 δηλαδή, οφείλεται στους οπαδούς της, που μάλιστα όπως τόνισε σε κάθε ματς στο ημίχρονο πετούν μολότοφ στα ΜΑΤ. Σε κάθε ματς παρακαλώ, με την ΑΕΚ τελικά να τιμωρείτε σε ένα από αυτά.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας λοιπόν αποφάσισε το -3 στην ΑΕΚ που τώρα διαμαρτύρεται, όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα.

Προσπάθησαν εντέχνως στο Ηράκλειο να μπλέξουν τον Ολυμπιακό σε περιπέτειες για -3 για επεισόδια στην πόλη, σε ένα καφενείο για την ακρίβεια. Απέτυχαν. Προσπάθησαν ακόμη-ακόμη να δημιουργήσουν κλίμα για ένα επεισόδιο 2 ώρες μετά το τέλος του ματς μακριά από το Καραϊσκάκη.

Για τα της Πάτρας αποκαλύφθηκαν πάρα πολλά. Τα διαβάσατε όλα από to10.gr εκτενώς. Σας παρουσιάσαμε όλες τις εκδοχές, την ώρα που οι… εξυγιαντές αλαλιάζανε και πανηγύριζαν πως θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός όπως και να έχει, και δεδομένα στο πρωτάθλημα.

Η προβοκάτσια όμως που στήθηκε μαεστρικά, προβοκάτσια που δέχθηκε το δικαστήριο άλλωστε, απέτυχε παταγωδώς. Και μαζί απέτυχαν και οι εμπνευστές της που πλέον είναι στην… σέντρα, μαζί με τους υποστηρικτές τους.

Είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν με την ίδια λύσσα κατά του Ολυμπιακού όλοι όσοι επιτελούν αυτό το… έργο.

Είναι δεδομένο πως αν χρειαστεί θα δημιουργήσουν από μόνοι τους αφορμές για να επιδιώξουν να μπλέξουν τον Ολυμπιακό.

Είναι όμως συνάμα δεδομένο πως πλέον τους έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και οι δικαστές.

Η δικαίωση του Ολυμπιακού στην Πάτρα μπέρδεψε τους… εξυγιαντές που βάζουν το ένα αυτογκόλ μετά το άλλο. Γιατί συγγνώμη, είναι σκάνδαλο που ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο από την Επιτροπή της ΕΠΟ και δεν είναι το πρόστιμο του ΠΑΟΚ από την ίδια επιτροπή για παράδειγμα, από την στιγμή που κάποιοι την συγκρίνουν (λανθασμένα, αλλά το γνωρίζουν) με το -3 της ΑΕΚ από άλλη Πειθαρχική Επιτροπή;

Μήπως θα πρέπει να καταγγείλουν την… εξυγίανση που «αβαντάρει» τον Ολυμπιακό; Μήπως την ΕΠΟ λέω εγώ; Ποιος φταίει δηλαδή παιδιά για το… σκάνδαλο;

Μήπως δεν φταίει κανείς γιατί απλά δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο; Μήπως απλά συνέβη κάτι που σόκαρε όλο το αντί-ολυμπιακό σύμπλεγμα;

Ας βρουν μόνοι τους τις απαντήσεις. Δικό τους θέμα είναι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ