Μετά τη μη αφαίρεση και 5 βαθμούς δώρο

Μετά τη μη αφαίρεση και 5 βαθμούς δώρο

Το blonde.gr ή το flying pigeon.com να ασχοληθούν με το σκάνδαλο, με Ξάνθη και Ατρόμητο συναγωνίζεται ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Είναι αδύνατον να περιγράψω τη χαρά που ένιωσα χθες, όταν πληροφορήθηκα πως το κολάρο γλύτωσε την αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια στην Πάτρα και τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο.

Νομίζω πως ούτε ο Βαγγέλας δεν το χάρηκε όσο εγώ..

Όσο κι αν ο Ολυμπιακός πάσχει στο αγωνιστικό κομμάτι, επικοινωνιακά παραμένει πανίσχυρος, ανά πάσα στιγμή μπορεί να περάσει ότι γουστάρει στην κοινή γνώμη κι αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η χαρά μου..

Στα ίσα δε γίνεται να τον παίξεις σε αυτόν τον τομέα, έτσι και ανέβεις στο ρινγκ δηλαδή, θα φύγεις χωρίς δόντια και τα ζυγωματικά πρησμένα από το ξύλο.
Αφού ξεκινήσαμε με όρους πυγμαχίας μόνη ελπίδα είναι οι αποφυγές και τα σκιφ, μπας και οι γροθιές του πιάσουν αέρα και ζαλιστεί. Μόνο αν πέσει μόνος του νοκ ντάουν, μπορείς να τη γλυτώσεις.

Το περσινό σενάριο περί ταγμένου πρωταθλήματος από τον Τσίπρα, εκπορεύτηκε από τον Καραπαπά και το γεγονός ότι καλλιεργήθηκε νωρίς νωρίς, είναι δείγμα ευφυίας και προνοητικότητας του τελευταίου. Όταν πήρε χαμπάρι πως υπάρχει καλύτερη ομάδα, φρόντισε επιμελώς να απαξιώσει το πρωτάθλημα, που έβλεπε ότι δε μπορεί να κατακτήσει. «Αφού δε μπορεί να γίνει δικό μας, ας εφεύρουμε ένα κουσούρι…». Σοφή η σκέψη, δε μπορείς να πεις…

Αν το σήκωνε ο ΠΑΟΚ θα δικαιωνόταν η γραμμή περί χαρισμένου, σε περίπτωση που γινόταν κάνα θάμα και το σήκωναν οι γαύροι, θα ήταν ήρωες.

Μονά ζυγά δικά τους, έλα όμως που τελικά δε συνέβη τίποτα από τα δυο. Ουδείς όμως εγκάλεσε όσους παπαγάλιζαν το σενάριο, ρωτώντας «τι έγινε ρε παιδιά, ταγμένο στον ΠΑΟΚ με δυο μηδενισμούς και μια απώλεια αγώνα στα χαρτιά, όλα υπέρ των ανταγωνιστών; Γίνεται αυτό;»

Το ότι δεν ακούστηκε κιχ, επιβεβαιώνει την επικοινωνιακή ισχύ του γαύρου, οι γροθιές όμως έπιασαν αέρα κι η ιστορία έγραψε.

Αυτός ήταν ο λόγος που δε με πείραξε η ισοπαλία στο Περιστέρι, τα παραμύθια περί παραρτήματος θα έφταναν στην κορύφωση τους. Τι κι αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε χάσει βαθμούς από κανέναν άλλον, άντε βρες το δίκιο σου. Και σε αυτήν την περίπτωση όμως, οι γροθιές βρήκαν κενό κι η ιστορία έγραψε και πάλι.

Το ίδιο σκηνικό και μετά τα επεισόδια με την Παναχαΐκή, κραυγές και οδυρμοί για την εξυγίανση που στέλνει την Ολυμπιακάρα μας στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Μιλάμε για την ίδια εξυγίανση που πέρσι τους χάρισε τρεις βαθμούς άνευ αγώνα στην Τούμπα, καταστρατηγώντας ξεκάθαρα τους κανονισμούς.

Για την εξυγίανση που πέρσι διένειμε 12 βαθμούς στα δικαστήρια, όλους ανεξαιρέτως με θύμα τον…χαλίφη.

Για την εξυγίανση που ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να ξεκινήσει με -2 φέτος.

Πάει κι αυτός ο γύρος λοιπόν, αέρα πάλι οι γροθιές, καμμιά αφαίρεση βαθμών, ούτε στο κύπελλο, όπως ζητούσαν εξ΄αρχής.

Ούτε καν αποβολή στους 15χρονους που μάλωναν στις κερκίδες…

Εικάζω πως αν ο Σιμιτζόγλου ασκήσει έφεση, θα επανέλθουν πάλι τα σενάρια περί στοχοποίησης από τις σκοτεινές δυνάμεις της εξυγίανσης, που για την ώρα πήραν ρεπό.

Διάβαζα χθες ΠΑΟΚτήδικες ιστοσελίδες που αποκαλούσαν σκάνδαλο τη μη αφαίρεση βαθμών και πραγματικά απορούσα, από που κι ως που να μας ενδιαφέρει τι κάνει το κολάρο;

Σε σκάνδαλα θα έπρεπε να αναφέρεται το blonde.gr ή το flying pigeon.com, ιστότοποι δηλαδή που ασχολούνται με την ειδησεογραφία της Ξάνθης και του Ατρόμητου, αυτοί είναι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, με αυτούς θα παλέψει για την τρίτη θέση ή και ακόμα ψηλότερα, για την προνομιούχο δεύτερη.

Οποιαδήποτε αφαίρεση βαθμών, θα τους έδινε άλλοθι να σκούζουν περί εξυγίανσης και των σκοτεινών δυνάμεων του παρασκηνίου, που βάζει τρικλοποδιές στην ομάδα στην πορεία για το πρωτάθλημα..

Μισό πόντο αφαίρεση να έτρωγαν, θα έγραφαν εγκυκλοπαίδειες για τη μεγάλη σφαγή, ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ το έπαιρνε με 18 βαθμούς διαφορά.

Σε τέτοια προπαγανδιστικά ζητήματα, μόνο τους οπαδούς του «ο Άρης» μπορώ να βάλω δίπλα τους, κανέναν άλλον.

Κι ο προπαγανδισμός, είναι κάτι που μπορεί να ευνουχιστεί, μόνο από τα γεγονότα.

Το ταγμένο λοιπόν το έχασε πέρσι ο ΠΑΟΚ, φέτος έχασε τους πρώτους βαθμούς στην έδρα του παραρτήματος και η μόνη ομάδα από τις διεκδικήτριες (φερόμενες ή μη) που έχει όσους βαθμούς μάζεψε στο χορτάρι, χωρίς να έχει υποστεί αφαίρεση, είναι το θύμα της εξυγίανσης.

Ο Ολυμπιακός!

Πως γίνεται αυτό;

Γίνεται πως δε γίνεται, αφού χάσαμε πέρσι το χαρισμένο, όλα μπορούν να συμβούν.
Αλήθεια σας λέω, αν ήταν στο χέρι μου θα τους έδινα και πέντε βαθμούς ακόμα στο πρωτάθλημα.

Σαν τα αναδρομικά που μοιράζει ο Τσίπρας στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, θα μοίραζα έξτρα πόντους στους κυνηγημένους και αδικημένους του συστήματος και στα θύματα της εξυγίανσης.

Κι όπως πέρσι, κατάφεραν να δουν στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ παρότι έχασε δυο αγώνες στα χαρτιά κι έφαγε έναν μηδενισμό, έτσι να το έχαναν και φέτος, με έξτρα βαθμολογικό πριμ.

Στην πυγμαχία άλλωστε, ο πιο σίγουρος τρόπος για να αναγκάσεις τον αντίπαλο να βρίσκει αέρα με τις γροθιές του, είναι να τον φορτώνεις με άγχος, βοηθώντας τον ταυτόχρονα να συνειδητοποιήσει, πως τον έχεις για πλάκα.

Για τον ίδιο λόγο που χάρηκα ως ΠΑΟΚτσής για τη μη αφαίρεση, θα στεναχωριόμουν αν ήμουν γαύρος, μια και η μη τιμωρία ισοδυναμεί με απώλεια του άλλοθι.

Πέρσι το κατασκεύασαν, φέτος τους ήρθε ως επουράνιο δώρο, αλλά το αχρήστευσαν.

Μιλάμε για αυτογκόλ, που ξεπέρασε σε ομορφιά και αυτό του Βούκοτιτς ….

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ