Αν η βελτίωση του Άρη είχε πρόσωπο

Αν η βελτίωση του Άρη είχε πρόσωπο

Προϋπόθεση για να αλλάξει το προφίλ της μεσαίας γραμμής το φορμάρισμα του Μπάσα.

Έψαχνα να βρω ένα πρόσωπο στο οποίο να “συμπυκνώνεται” ό,τι πρέπει να αλλάξει ο Σάββας Παντελίδης στον Άρη ενόψει της πρώτης αναμέτρησης στην οποία θα κοουτσάρει την ομάδα και νομίζω ότι δεν υπάρχει καταλληλότερο από τον Μίτζεν Μπάσα.

Ο Αλβανός μέσος δεν μπόρεσε στο πρώτο τρίτο της σεζόν να βρει τη φόρμα που θα του επιτρέψει να παίξει στο όριο των δυνατοτήτων του. Δεν ταίριαξε με τον Ερέρα; Ίσως να είναι κι έτσι. Το βέβαιο είναι ότι καθώς μπορεί να είναι συμμετοχικός και στις δυο φάσεις του παιχνιδιού, η αγωνιστική του άνοδος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική στη βελτίωση που επιζητά ο νέος προπονητής στη μετάβαση για τους κιτρινόμαυρους.

Ο Άρης έχει δεχτεί πολλά τέρματα λόγω πλημμελούς αντίδρασης στην απώλεια της μπάλας στον άξονά του και έχει σκοράρει λιγότερα από όσα θα μπορούσε όταν ο ίδιος “έκλεψε” στο μισό του αντιπάλου του.

Ο Μπάσα είναι ένα από τα στοιχήματα του νέου προπονητή. Δεν είναι το μόνο, αλλά κατά την γνώμη μου είναι το κρίσιμο. Προσωπικά δεν παύω να τον θεωρώ ικανό να κάνει διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα και δε μπορεί μια καλή καριέρα στην Ιταλία σαν και τη δική του να έγινε τυχαία.

Δεν μ’ αρέσουν οι δίκες προθέσεων και αναγνωρίζω το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης σε οποιονδήποτε. Δε μ’ ενόχλησε η παρουσία του Καρυπίδη σε ένα αθλητικό γεγονός ως κίνηση, ούτε και ενδιαφέρθηκα να μάθω αν υπάρχει κάτι περισσότερο πίσω από το ότι επέλεξε να δει το ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ στο κλειστό “Νίκος Γκάλης” των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Και φυσικά δεν είναι μικρό παιδί για να τον νουθετήσει κανείς.

Μου έκανε όμως κακή εντύπωση (επειδή είναι πεπεισμένος ότι έχει προσβληθεί από το “μικρόβιο” Άρης αυτά τα χρόνια) ότι ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, δεν εκτίμησε πόσο ενοχλητικά ήταν για τους φίλους της ομάδας του, τα προ ημερών σχόλια Γιαννακόπουλου, “το ΣΚ αυτό είμαστε όλοι με τον ΠΑΟΚ” πριν το ντέρμπι του Χαριλάου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ