Να μην μπει στο «τριπάκι»

Να μην μπει στο «τριπάκι»

Ο Άρης δεν έχει κανένα λόγο να δει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ ως κάτι παραπάνω από την ευκαιρία για νίκη και τη κατάκτηση των τριών βαθμών.

Το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Γεντίκουλε συγκεντρώνει το ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για το ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του Άρη. Είναι, επίσης, μια δύσκολη αναμέτρηση, από την οποία ο Άρης θέλει την νίκη και τους τρεις βαθμούς. Αλλά μέχρι εκεί.

Είναι λογικό ο ΟΦΗ να βλέπει τον συγκεκριμένο αγώνα, ως μια από τις τελευταίες ευκαιρίες του, ως έναν υπερ πάντων αγώνα. Προέρχεται από αρνητικό αποτέλεσμα, ενώ βρίσκεται και σχετικά χαμηλά στην βαθμολογία. Υπάρχει, επίσης και ξεσηκωμός από τον κόσμο, με σχετικές ανακοινώσεις, για την αναμέτρηση στο Γεντίκουλε.

Ο Άρης από την πλευρά του, δεν έχει κανέναν λόγο να μπει στο συγκεκριμένο «τριπάκι». Ο προπονητής και οι παίκτες του δεν έχουν κανένα λόγο να δουν διαφορετικά τον συγκεκριμένο αγώνα, από ότι πραγματικά είναι. Από μια ευκαιρία, δηλαδή, να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Είναι καλύτερη ομάδα και αυτό πρέπει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αλλαγές που θα περάσει στο παιχνίδι του Άρη ο νέος προπονητής. Σίγουρα δεν θα δούμε πολλά απέναντι στον ΟΦΗ, καθώς δέκα προπονήσεις έγιναν, περίπου, υπό τις οδηγίες του Σάββα Παντελίδη, όμως, κάποια μικρά πράγματα μπορούν να περάσουν, κυρίως σε ότι αφορά τη προσέγγιση του αγώνα.

Υ.Γ Ήρθε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, να επιβεβαιώσει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες και να απαγορεύσει και την μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών του Άρη στη Κρήτη. Στο γήπεδο που βρέθηκαν , κανονικά, οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Για τους οπαδούς του Άρη, όμως, απαγορεύεται. Της ΠΑΕ Άρης που όποτε ζήτησε εισιτήρια ο ΟΦΗ για το Κλεάνθης Βικελίδης, έδωσε κανονικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ